Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik installerer en distributør Rotor og Cap

Både distributør og rotor er gjenstand for slitasje. Det er anslått at rotoren vil gjøre ca 45 mill omdreininger under 30.000 miles. Dette fører til at kontaktene til å slites ut og må byttes ut. Husk følgende retningslinjer for å sikre riktig installasjon av distributøren rotor og cap. Du trenger:
Blå Loctite
dielektriske fett eller Anti-seize
Vis flere instruksjoner
en

Plasser distributør i riktig posisjon ved spratt den på. Noen rotorer kan ha en liten bolten går gjennom en av sidene. Legg merke til den distinkte formen på ruteren. Det går i bare én måte, alt du trenger å gjøre er å skyve det på å installere det
2

Bruk en liten mengde blå Loctite (lim for å holde boltene løsner) hvis ruteren har. en støttemur bolt. Påfør nok Loctite å dekke bare halvparten av tråden del på bolten.
3

Skyv dekselet over tennspolen probe. Det er viktig at du har installert det riktig. Sørg for at den lille gummipakningen ikke er svekket, og dens formål er å holde fuktighet og forurensninger ut. Enhver bit av fuktighet kan føre til problemer, som å lage bilen kjøre morsomt eller hindre det fra å starte. . Alt må setet riktig
4

Sett alle boltene i først, og deretter gå tilbake og stram dem, på denne måten kan du sørge for at alle hullene oppstillingen. Stramme en bolt ned vil føre distributør til kuk til side og gjøre installasjonen av de andre boltene mer utfordrende.
5

Påfør sammensatte på disse boltene for å holde dem fra å holde sammen. Det vil gjøre å ta dem fra hverandre mye lettere. Bruk dielektrisk fett eller et stoff som heter Anti-seize. Dette er et metallisk utseende stoff som ser ut som sølv lim.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69004.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair