Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte Torque Topp Strut Mount Nuts

Det er viktig å riktig retorque de øvre strut mount bolter . De trenger å være solid i deres tilknytning flatene rundt dem og ikke så stram som å forårsake skade eller overdreven korrosjon. Dette kan gjøres på noen få minutter med en kombinasjon av fingrene og en momentnøkkel . Instruksjoner
en

Bytt øvre strut mount nøtter om, når du har fjernet dem , de viste tegn til overdreven korrosjon , rust eller var sprukket eller knust. Disse kan bli funnet på noe auto deler butikken . En butikk førsteamanuensis kan hjelpe deg med å finne de riktige kodekene .
2

Kjør en av strut mounts nøtter ned , med bare fingertuppene til mutteren er solid på plass . Trekk de andre nøtter opp godt og gjenta den samme prosessen . Det vil være tre eller fire nøtter avhengig av din bil . Hvis du er usikker, sjekk hullene tilgjengelig.
3

Torque nøttene ned med en momentnøkkel i henhold til bilens dreiemoment spesifikasjoner . Det bør være omtrent en halv omdreining til en hel omdreining forbi kontaktpunktet . Hvis du har en vanskelig tid å få dem strammes ned riktig , dobbeltsjekke at de er stilt opp riktig .
4

Sett været boot . Dette fullfører installasjonen av de øvre strut mounts nøtter . Det er en god idé å rengjøre området etterpå for å holde korrosjon fra snikende inn i de nye kontakter .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68987.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair