Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan håndtere en død Batteri Problem

Prøver å starte bilens motor og får ingen respons når du vrir om nøkkelen mest sannsynlig betyr at du har et dødt batteri. Dette er en av de situasjonene hvor du trenger å ha en plan på plass før det skjer med deg. Det er flere måter å håndtere et dødt batteri problem. Instruksjoner
en

Carry startkabler i bilen din og lagre dem med reservedekket. Hekt startkabler til en annen bilens batteri, og batteriet ditt til å hoppe starte den. Se relaterte eHow artikkel med tittelen "Hvordan å hoppe starte en bil."
2

Kjøp en bærbar hoppe forrett og holde den i bilen. Bærbare hopp forretter har et batteri forsyning og mange er oppladbare. Bærbare hopp forretter er tilgjengelig på de fleste bil-butikker og på nettet. Følg lenken i Resources å finne et utvalg tilgjengelig på Internett.
3

Push-starte bilen hvis det er en manuell girkasse. (Se "Hvordan Push-Start en bil med et dødt batteri," under Relaterte eHows.)
4

Ring en bil veikanten tjeneste å hoppe starte bilen dersom du ikke har startkabler, en bærbar hoppe forrett eller ikke finner noen til å hjelpe deg.
5

Bytt batteri hvis den ikke vil holde en belastning eller det krever jump-start flere ganger. Du kan gjøre dette selv, eller ta det til mekaniker for å få det gjort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69018.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair