Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan endre en ventildekselpakning på en bil

ventildeksel pakninger vil alder over tid og blir sprø og når det skjer vil du miste riktig trykk du skal ha mellom dekselet og motorblokken til slutt slik at olje å lekke gjennom. Endre pakningen er ikke en veldig tøff jobb selv om noen bil design vil gjøre det litt mer komplisert og du må kanskje fjerne flere deler for å komme til pakningene. Denne eHow beskriver hvordan du endrer pakningen under forutsetning av at du allerede har tilgang til alle hold ned bolter og klarering til å ta av dekselet. Du trenger
Riktig størrelse skralle og socket eller fastnøkkel til å fjerne hold ned bolter
Sterk flat skrutrekker
To tommers sparkel
Gummiklubbe, (valgfritt, hvis du trenger å trykke på dekke for å frigjøre den)
Hammer, (valgfritt om du må trykke på slutten av sparkel for å fjerne dekselet)
pakning sealer
120 sandpapir
Flat endte barberblad
Penetrating olje (valgfritt, hvis problemet fjerne noen bolter)
Rags eller butikk papirhåndklær
New ventildeksel pakninger
Momentnøkkel og dine spesifikke dreiemoment spesifikasjoner for omslaget
WD-40 smøremiddel

Vis mer Instruksjoner
en

Fjern alle hold ned bolter som holder dekselet på plass. Pass på å fjerne dem rett og ikke stripe hodene, noe som gjør at du bruker riktig størrelse skiftenøkkel eller rørtang. Hvis du har et problem med noen, spray litt Rust Buster eller penetrerende olje på bolten, vent litt og prøv igjen.
2

Vanligvis dekke vil bare løfte rett opp og ut, men noen ganger , selv om alle boltene er av, vil dekningen bli sittende fast på. Dette er pakningen fortsatt henger på fra den opprinnelige segl.
3

prøve å skli kanten av sparkel under et hjørne og lirke opp noen hvis dekselet ikke løfter rett ut på først. Du må kanskje trykke på enden av kniven med en hammer for å få en kile å jobbe med. Hvis du får et hjørne løs du kan skli din flat skrutrekker i åpningen og så bare vri skrutrekker til å lirke det gratis. Andre ganger kan du banke forsiktig på et hjørne av dekselet med en gummihammer for å bryte forseglingen. Det vil komme av, men du må kanskje jobbe litt på det. Uansett hva du gjør, ikke tvinge noe og risiko bøye et hjørne av dekselet eller bulker den.
4

Skrap av de resterende pakning sealer når dekselet fjernes enten med sparkel eller barberblad. Deretter bruker sand papir, paring overflaten forsiktig sand for perfekt glatthet. Du bør ikke ha noen pakningsrester eller rusk på overflaten.
5

Dekk åpent område på motoren som nå er utsatt siden du tok dekning med enten papirhåndklær eller rene filler for å være sikker at ingen rusk inn og deretter ren og sand at anleggsflaten på samme måte som du gjorde for omslaget. Begge parring overflater bør være svært glatt og bump gratis.
6

Test passe den nye pakningen ved å plassere den på motorblokken for å være sikker på at det er den riktige størrelsen og hullene linje opp perfekt.

7

Påfør pakning sealer på motoren anleggsflaten ca 1/8 tommer tykk dekker hele overflaten og tørk vekk overflødig rundt kantene. La fangstskuta satt noen minutter og få litt klebrig og deretter plassere pakningen på, holder hullene på pakningen med de på motorblokken.
8

Påfør et tynnere lag av sealer på oversiden av pakningen. Tørk av overflødig fugemasse og la satt litt for å få tacky.
9

Fjern dine papirhåndklær eller filler du plasserte tidligere for å beskytte motordeler. Plasser ventilen dekselet på pakningen prøver å plassere den riktig første gang, slik at du ikke trenger å skyve den rundt mye og forstyrre fangstskuta.
10

Spray eller suge hold ned bolter med WD -40 være sikker på at det ikke er rusk i trådene og stram dem ned i henhold til dine spesifikke moment ved hjelp av en krysser mønster heller deretter en side om gangen.
11

Rydd opp noen pakning materiale fra lavere sider av pakningen området på motorblokken og deretter kjøre bilen i noen minutter på å se etter eventuelle lekkasjer. Etter at bilen er slått av kan du kjøre et tørt tørkepapir like under hele pakningen området på blokken for å se om du plukket opp noe olje, noe som ville bety en lekkasje. Hvis dette er tilfelle kan det bety en av tre ting. 1) metalldeler er i alt strammes jevnt nedover i henhold til dreiemoment. 2) Ventilen dekselet er vridd og ikke sette flush. 3) Det er rusk eller pakningsrester enten på motorens anleggsflaten eller på ventildekselet. Det er avgjørende å ha en baby glatt overflate på begge parring overflater før du installerer den nye pakningen og sealer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68920.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair