Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan Kast en Oil filter

Selv om gjør-det-selv ofte resirkulere avfallet olje drenert fra sine personlige biler, noen ikke vet hvordan du skal kvitte deg med gamle oljefiltre, som også anses farlig avfall. Det er to foreslåtte metoder for å utføre denne oppgaven. Du trenger
Plast kanner med lokk
trakt
Hammer
Stor spiker eller syl
Sagflis (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
1

Moderne oljefiltre har en anti-tappekranen innlemmet i filteret, noe som er bra for motoren, men gjør det vanskelig å drenere filteret før du kaster den. Flere gram av olje er fanget inne av hver brukte oljefilter, utgjør en reell forurensningsproblem når de svekkes og slipp fanget spillolje til et deponi.
2

føderale retningslinjer ringe for brukte oljefiltre til å være enten "hot drenert" eller annet knust og tømt før den kastes. Noen stater har mer restriktive krav. Kommersiell olje skiftende utsalgssteder er pålagt ved lov å resirkulere avfall olje og oljefilter. De større uttak og mange deler hus vil vanligvis akseptere og kast både din gamle olje og oljefilter, gratis - spesielt hvis du kjøpte deler der
3 p Hvis tillatt i. din tilstand, kan du "hot renne" dine egne filtre som følger. Først endrer olje og filter etter en 10-minutters kjøretur, slik at motoren er varmet opp. Varm olje tynner ut og vil tappe raskere og mer grundig.
4

Drain mesteparten av oljen ut av filteret ved å dumpe det i olje samling jug, ved hjelp av en trakt. Deretter lå filter på sin side og punktering et hull i den om lag en fjerdedel av en tomme fra bunnen, ved hjelp av en hammer og stor spiker eller syl. Deretter plasserer filteret i en trakt over jug ​​i et beskyttet område, og la det renne i 12 timer, for å møte føderale standarder.
5

Du kan dumpe noen sagflis i filteret (valgfritt) til å absorbere eventuelle gjenværende olje, pakk den i en plastpose, og legg den i papirkurven. Ta spillolje til en kommersiell garasje eller overføring for gjenvinning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68919.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair