Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

1998 Nissan Altima Front Brake Reparasjon Veibeskrivelse

I 1993 lanserte Nissan den slanke Altima sedan å erstatte boxy Stanza som hadde vært så brukbare løpet av sin produksjon liv. I 1998 gjennomgikk Altima sin første revisjon, deretter en ny revisjon i 2002. 2007 årsmodell markerte lanseringen av fjerde generasjon Altima, som varte gjennom 2012 årsmodell. 2008 Nissan Altima kom standard med fire hjul skivebremser, og erstatte bremsene foran er en detaljert, men likevel relativt enkel oppgave for en erfaren gjør-det-selv-mekaniker. Du trenger
Breaker bar
Socket satt
Floor jack
Jack stå
Ratchet
Bungee stropp
Flat skrutrekker
Gummiklubbe
New rotorer (valgfritt)
Brake renere
Clean, lofri klut
Momentnøkkel
Disc brake fett
8-tommers C-Clamp
Drensvannsoppsamler
Six-punkt, box-fastnøkkel satt
New DOT 3 bremsevæske
Vis flere instruksjoner
fjerning
en

Park din Altima på en flat og jevn overflate, og løsne lug nøtter på forhjulene en tur med en breaker bar og socket. Plasser gulvet jack under motoren vugge på førersiden og løft den siden av kjøretøyet ut av bakken, og deretter plassere en jack stå under klype sveis rett bak forhjulet og senke bilen på støttebenet. Gjenta løfting og sikring av prosedyren på passasjersiden av bilen.
2

Fjern lug nuts og trekke hjulene ut av de fremre huber. Fjern de to caliper-festeboltene, med en skralle og socket, og løft bøylen ut av sin monteringsbrakett. Henge bøylen forfra suspensjon våren, med en bungee stropp
3

Slide bremseklossene fra festebraketten og lirke pad stopperne -. De tynne, metall shims over og under pads i festebraketten -. fra braketten med en flat skrutrekker
4

Dra miniatyrbildet over rotoren og føler for eventuelle spor dypt nok til å ulempe neglen. Hvis rotoren er glatt, går du til avsnittet "Installasjon". Hvis rotoren har dype grooves, fjerne kalipperens boltene med en breaker bar og stikkontakt, og fjern braketten. Trekk rotoren fra navet. Hvis rotoren ikke trekke av lett, lett slå det med en gummihammer for å frigjøre det første.
Installasjon
5

gå direkte til trinn 2 hvis du ikke fjerne rotor.Clean den anti-rust belegg og smuss fra den nye rotoren, ved hjelp av brems og en ren, lofri klut. Juster hullene i den nye rotoren med hjulet studs og trykk den nye skiven, på forsiden hub. . Monter bøylen braketten og trekk til sine bolter til 98 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og socket
6

Fjern papiret som dekker limet på den nye flerlags bremsekloss mellomlegg - alle nødvendige shims og mellomlegg dekker er inkludert med de nye bremseklosser. Juster flerlags mellomlegg med den nye ytre bremsekloss og trykk på mellomlegg på baksiden av bremsekloss. Fjern papiret som dekker limet på single-layer mellomlegg, justere den med den nye indre bremsekloss, og trykk den ned på baksiden av bremsekloss. Påfør et lag med skivebremse fett på mellomlegg på den indre bremsekloss, juster deretter indre bremsekloss mellomlegg dekselet med bremsekloss og trykke dekselet på puten til den klikker på plass.
7

Påfør et strøk av skivebremse fett på bøylen braketten der bremseklossens holderne montere og trykk bremseklossens stopperne i bøylen braketten. Skyv den nye bremseklosser i bøylen braketten.
8

Still et avløp fat under bøylen og sette den gamle indre bremsekloss i bøylen, slik den er i kontakt bøylen stempelet. Plasser en 8-tommers C-Clamp over bøylen, slik at de faste end kontakter bak på bøylen kroppen og dens skrue siden kontakter den gamle bremsekloss. Åpne bleeder ventil på toppen av bøylen ved å vri den en full omdreining mot klokken med en seks-punkts, box-fastnøkkel, deretter umiddelbart stramme C-klemmen til stempelet trekkes helt inn i bøylen. Umiddelbart stramme Utluftningsskrue å lukke det. Fjern C-klemmen og gamle bremsekloss.
9

Nedre bøylen på braketten og trekk til sine bolter til 20 fot-pounds.
10

Gjenta fjerning og installasjonen på den andre siden av Altima.
11

Installer hjulene på fronten av bilen og tettsittende dem. Senk bilen til bakken, deretter trekk til mutrene, i en krysser mønster, til 90 fot-pounds. Trykk og slipp pedalen inntil den føles hard, så sjekk væskenivået i master sylinderen. Hvis nødvendig, legge til nye DOT 3 bremsevæske til master sylinderen til den når "Max"-nivå.
12

Kjør Altima til en flat vei eller parkeringsplass med liten eller ingen trafikk. Akselerere til ca 25 mph og stoppe bilen under moderat kraft uten å låse opp bremsene. Vent omtrent to minutter for bremsene å kjøle. Gjenta dette trinnet 15 til 20 ganger for å glatte pads og rotorer.
13

Ta gammel bremsevæske til en auto deler butikken eller brukt bil væske Resirkulerer for avhending.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68896.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair