Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan du arbeider med Automotive Spray Primer

Det er et par typer brukte biler spray primere som du kan bruke under karosseriet og etterbehandling process.There er ferdig eller endelig primer og også høy bygge formler. Finishen primer er vanligvis brukt for metall som allerede har en glatt finish eller det kan brukes over høy bygge primer for en jevnere finish.The høy bygge primer er vanligvis brukes når metallet er litt ujevn og du trenger en liten opphoping å bidra til å dekke riper eller pinholes.Application er den samme, bortsett fra high-bygge behov lengre tørketid mellom strøkene og før sliping. Du trenger
Spray primer i boks, (high-bygge eller avslutte formel)
Ulike grader av sandpapir (60 -, 120 -, 320 - og 600-grit vil dekke alle mulige behov)
Ren bomull klut eller malere tack rag
Papir ansiktsmaske eller respirator
Hånd pussekloss
Common hårføner (valgfritt, for å fremskynde tørking tid)
Vis mer Instruksjoner

1.

Puss av overflaten voks og sand ned overflaten maling, sammen med eventuelle støt, med 60-grus eller 120-sandpapir. Hvis du bruker 60-grit, som vil få deg dypere i henhold til eksisterende maling og fjerne smuss og støt, bør du følge opp med 120-korning til sand ned riper igjen av den harde 60-grit papir, med målet ditt er å ende opp med en kjedelig, glatt, olje-og smørefrie overflaten.
2

Bruk klut eller fille for å fjerne alt slipestøv og være sikker på at noen hjørner eller sprekker er støvfritt, eller når du begynner å sprøyte partikler kan blåse opp i avslutningen din. Hvis du tilfeldigvis har en kompressor med en luft blåser vedlegg, er dette ideelt. Vask av arbeidet med rent vann og være sikker på at overflaten er helt tørr.
3

Pass på at du har riktig belysning satt opp og du er i et godt ventilert område uten direkte utkast rettet på arbeidsområdet.
4

Rist kannen, slik at rattler å blande malingen grundig. Ta på deg ansiktsmaske og med munnstykke av CAN ca 8 inches fra overflaten, begynner sprøyting en lys overflate strøk. Det er to vanlige metoder for sprøyting. Man holder dysen ned til enhver tid, å holde den kan bevege seg, og den andre er å skyte beregnede opptak av grunningen på overflaten. Jeg foretrekker å fotografere beregnede skudd siden primer er mindre sannsynlig å kjøre, da det kan da holde munnstykket ned hele tiden, og slipper en konstant større volum av produktet.
5

La første strøk tørke før du påfører en annen. Hvis du bruker finish primer, kan du vanligvis sprøyte igjen innen et minutt eller to, men hvis du bruker høy bygge bør du vente 5 til 10 minutter mellom hvert strøk, muligens lenger avhengig av tykkelsen på programmet og fuktighet og varme nivåer. Du kan også bruke en hårføner for å fremskynde tørking tid, holder det 8 til 10 inches fra den våte primeren og holde den i bevegelse hele tiden.
6

Du mål er å bruke 2 til 3 strøk av primer, som deretter må tørke grundig, helst noen timer eller over natten, før det siste trinnet av finsliping primeren
7

Bruke 320 -. til 600-grit papir på hånd- holdt blokk slipemaskin, "lett" sand primer. Målet ditt er å jevne ned noen kjøringer og flate ut primer finish. Bruk 320 - eller 120-korning for kjører og støt og 600-grit for endelig smoothing.If du sand for langt ned og lage en skallet flekk, en enkel rask skutt av fersk primer over stedet er alt du trenger, etterfulgt av en veldig lett 600-grit sandpapir.
8 p Hvis det er noen åpenbare feil, som for eksempel nålestikk, enten spray over med høy bygge primer eller arbeide med et glass sted kitt, som vil bidra til å fylle eventuelle porer eller scratches.Sand glasur ned med 120 -. til 320-korning og prime området igjen

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68922.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair