Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik Clear Tette Frontruten Skiver

Når du kjører nedover motorveien og må klare av frontruten, stoler du på frontruten vaskemaskin system til å gjøre jobben. Hvis en dyse eller linjen er tett, får du en svak spray renere eller ingen i det hele tatt. Dette gjør bare et rot av frontruten og svekker utsikten. Følg disse trinnene for å fjerne tilstoppede frontruten vaskemaskin. Instruksjoner
en

Sjekk hvor mye vindusspylervæske i reservoaret. Finn bilens reservoaret og bruk de anbefalte produkter for å fylle det.
2

Slå på tenningen. Test vindusviskeranlegg å presisere tette. Undersøke spylervæske systemet for å se om det er i en dyse eller i linjen. Sørg for at overflødig bilvoks ikke blokkerer dyseåpning.
3

Sett en synål i åpningen av dysen noen ganger for å løsne en tresko. Test frontruten skivene før du fortsetter.
4

Fjern ansamlinger en blokkert munnstykke med en boks med komprimert luft. Hold spray på høykant med retningsbestemt røret mot dysen for å tvinge luft inn i den. Lytt for luften å boble i væsken i reservoaret. Prøv skivene igjen.
5

Fjern røret fra den nedre delen av dysen. Blåse luft gjennom røret i reservoaret for å fjerne eventuelle rester i linjen. Koble slangen til munnstykket. Trykk på knappen for å sprøyte spylervæske.
6

Sett munnstykket. Besøk forhandleren eller en auto deler forsyning butikken for å få riktig reservedel. Smekk den nye munnstykket på plass og koble linjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69012.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair