Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvor å Feilfri en Intake Valve

Innskudd skjema på baksiden eller innsiden av inntak ventiler fordi drivstoffet sprøytes på de varme ventiler. Oppbyggingen kan føre til utslipp å øke og motorytelse å minke. Med høye gasspriser, er det siste du trenger dårlig gass kjørelengde. Hvis du merker at bilen kjører grov eller har problemer med å starte kald, iverksette tiltak for å rense inntaket ventilen. Instruksjoner
en

Bytt til en høyere klasse drivstoff med rengjøring tilsetningsstoffer som styrer innskudd. Techron er et slikt additiv utviklet av Chevron. Chevron har tre graderinger av drivstoff med Techron. Texaco Strøm Premium inneholder også Techron.
2

Bruk Techron Concentrate Plus som tilsetning for å senke karakteren bensin. Det er en komplett drivstoff system renere.
3

Hell en flaske additiv, slik som Valvoline Fuel Injector Plus Intake Valve Cleaner, inn i bensintanken før du fyller den opp hver 3000 miles eller som anvist på etiketten. Tilsetningsstoffer inneholde vaskemidler som fjerner avleiringer fra ventiler.
4

Legg en flaske hele drivstoffsystemet renere før å fylle opp hver 6000 miles eller som anvist av produsenten. Disse produktene inneholder et høyt nivå av vaskemidler som raskt oppløse innskudd.
5

Ta bilen til en auto vedlikehold, slikt som Pep Boys, som gir inntak verdi rengjøring. Raske oljeskift butikker, for eksempel Jiffy Lube, tilbyr også denne tjenesten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69034.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair