Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan endre en bremselys i en 2012 Subaru Impreza

I 1993 innførte Subaru Impreza sedan til amerikanske kjøpere i håp om å få fotfeste på det amerikanske markedet at det manglet. Gjennom årene har Impreza slutt guidet Subaru til suksess, spesielt når Impreza WRX beilet ytelse entusiaster med sine 227 hestekrefter i 2002. I 2012 kommer Impreza i to karosserivarianter: fire-dørs og fem-dørs. Skifte bremseskiver lyspære i enten kroppen stil er en relativt enkel prosess. Du trenger
Flat-skrutrekker
nr. 7443 brake lyspære
Clean, lofri klut
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
firedørs Impreza
en

Åpne bagasjerommet og lirke de to klipp fra bagasjerommet tepper rett bak baklys montering, bruk en flat skrutrekker. Trekk stammen tepper unna baklys forsamlingen å avdekke pære stikkontakter.
2

Twist bremsen lyspære socket mot klokken for å låse den opp og trekk det fra baklys forsamlingen. . Trekk bremsen lyspæren fra sokkelen med en liten wiggling bevegelse
3

Hold en ny nr. 7443 brake lyspære med en ren, lofri klut - oljer fra fingrene kan føre til for tidlig pærekon - og trykk pæren inn i kontakten. Sett pæren og kontakten inn i baklys montering og vri kontakten med klokken for å låse den på plass.
4

Trekk stammen tepper tilbake til sin opprinnelige posisjon og trykke på festene i sine hull for å feste teppe. Lukk bagasjerommet.
Fem-dørs Impreza
5

Åpne den bakre luken og fjern de to skruene som fester baklys forsamlingen til bakre luke jamb, med en stjerneskrutrekker . Flytt baklys forsamlingen utover for å løsne baklys montering styrepinnene og fangst, og trekk baklys forsamlingen fra baksiden av Impreza akkurat nok til å få tilgang til baklys montering stikkontakter.
6

Twist bremsen lyspære socket mot klokken for å låse den opp og trekk stikkontakten og pære fra baklys forsamlingen. Trekk bremsen lyspæren fra sokkelen med en liten wiggling bevegelse.
7

Hold en ny nr. 7443 brake lyspære med en ren, lofri klut og trykk pæren inn i kontakten. Sett pæren og kontakten inn i baklys montering og vri kontakten med klokken for å låse den på plass.
8

Juster styrepinnene og fangst på baksiden av baklys forsamlingen med guiden hull og klips, og skyv baklys mot midten av bilen for å sette styrepinnene i hullene og fangsten på hodet av veiledningen klippet. Stram de to skruene før de er tettsittende og lukke bakluken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68910.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair