Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvor å Endre 1997 Honda CRV kuleledd

The CR-V har alltid stått hverandre som et godt eksempel på at rare twilight zone mellom minivan og SUV. Det er en minivan i at det er egentlig en veldig høy unibody sedan - Civic, i dette tilfellet. Men dens kjørehøyde og fire-wheel-drive system merke den som en SUV. Skjønt, teknisk, bruker systemet dette uansett-det-er mislighold kraft til forhjulene og engasjerer steiler når det er et tap foran trekkraft, som virkelig gjør den til en bil-stil AWD system som Mitsubishis. Men uansett hva du vil kalle det, har CR-V øvre og nedre kuleledd, og noen ganger bryter de. Det er den relevante delen for denne artikkelen. Du trenger
Hjulklosser
Floor jack og jack står
Socket og skiftenøkkel sett
Skrutrekkere
Ball joint separator
Honda kuleledd fjerning /installasjon verktøyet
Plastic deadblow hammer
New spindelmutter
Torque Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Fjern hjulkapslene, hvis den er utstyrt. Løsne hjulet lugnuts. Løft låsetappen på aksel mutteren med en skrutrekker og en hammer, og løsne spindel mutteren. Kick bremseklosser i bak og foran bakhjulene, løft opp fronten på bilen, og senk den ned et sett med bukker. Sparke bremseklosser på nytt for å forsikre deg om at de er tett på hjulet. Fjern lugnuts, hjul og aksel mutter.
2

Fjern bolten som fester brake line festet til spindelen, og fjern deretter bremsekalippernes festeboltene. Trekk bremsekalippernes av rotoren, og henge den ut av noe som du ikke fjerne med en lengde på wire. Fjern de to brems festeskruene fra fronten av rotoren, og stram begge de 8 mm bolter på rotoren en full sving med å skyve rotoren bort fra navet. Snu dem en annen full sving, og rotoren skal sprette fra navet.
3

Fjern de fire sensor festeboltene fra styringsgruppen knoke, men ikke koble fra sensoren. Fjern splinten fra styrearmen, fjerne slottet mutteren og fjern styrearmen. Du skal bruke en flytting verktøyet for dette, men et par trykk med en plast hammer bør gjøre det. Gjenta med de øvre og nedre kuleledd hjulmuttere, og bruke en ball joint separator for å skille de øvre og nedre kuleledd fra øvre og nedre kontroll armer. Alternativt kan du skyve en 1/2-inch skiftenøkkel i mellom kontrollgruppen og knoke, og traff skiftenøkkel med en hammer for å banke kontroll arm av. Uansett flyter båten.
4

Trekk styringsgruppen knoke ut, og trykk på slutten av drivakselen med deadblow hammer for å løsne sitt grep på navet og la akselen å gli ut. Når du får spindelen, fjern ball joint boot sett ring ved å lirke det av. Installer Honda kuleledd fjerning verktøyet på knoke, over ballen felles, og bruke den til å presse ballen felles ut.
5

Plasser den nye kuleledd i hånd, og deretter bruke Honda verktøy for å presse ballen joint i. Når du får ballen felles i, fett leddet, bruker spesielt verktøy for å installere den nye støv støvel og installere settet ring.
6

Knuckle installasjonen er i hovedsak det motsatte av fjerning - Se tips seksjonen for tiltrekkingsmoment. Trykk forsamlingen tilbake over drivakselen, trykk på nedre kontroll arm opp på kuleledd, og deretter hele forsamlingen opp i den øvre kontroll arm. Installere hjulmuttere på kuleledd, installerer styringsgruppen knoke og hånd-stramme slottet mutteren. Tilbake boltene ut av rotoren, skyv den over studs, og installere brems festeskruene. Installer kalipperen, og skru bremsen linjen tilbake til spindelen. Installere sensoren på spindelen. Sett inn en ny aksel mutter, trekk den ned, og "stake" metall flens ned i avspenning på spindelen med en kald meisel eller tykk skrutrekker. Installere hjulene, og kjøre til stranden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68821.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair