Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte en Starter i en 1998 Tacoma

Starteren på biler er det som får motoren i gang og fungerer for å kjøre skikkelig. Det er viktig å lese alle instruksjonene nøye før du fortsetter med prosjektet, slik at du kan sørge for at du har en følelse av hva du må gjøre og hvordan du trenger å gjøre det. Instruksjoner
en

Ta deg tid til å se på hvordan starteren, motor linjer og bremseslanger er lagt ut. Dette er viktig å vite fordi du må sette den sammen på samme måte som du tok det fra hverandre. Hvis du har noen spørsmål underveis, ta kontakt med reparasjon av kjøretøy manualen.
2

Koble fra batteriet starter med minuspolen først. Finn og hekt den fleksible gummi som linjer på baksiden av rattet også. Dette gjøres med en bolt blir fjernet fra siden av stammen og en fra under bilen.
3

Fjern plastlokket som kobler ut batteriet og starteren. Skru mutteren som holder kabelen inn starteren. Fjern kabelen. Ta ut det ekstra batteriet kontakten fra starteren. Skru løs de to skruene som holder startmotoren inn i motoren. Trekk i fremover og vrikke det litt for å få den løs fra motoren.
4

Inspiser den nye starteren å sørge for at det ikke er skader og at det ser ut akkurat som den gamle starteren, med mindre du oppgradert til en annen starter. Skruehull og kabelsko skal være på de samme stedene. Re-installere den nye starteren hjelp av omvendt av flyttegods retninger. Koble batteripolene og starte bilen for å sørge for at alt fungerer som det skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69024.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair