Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan sette en Moped Forgasser Back Together

Du har tatt fra hverandre din moped forgasser, renset den ut for å fjerne luftstrømmen hull , nå er alt du trenger å gjøre er å finne ut hvordan å sette det sammen igjen. Du kan ikke vente med å komme tilbake på moped og se hvordan motoren går . Ikke bekymre deg, fordi sette en moped forgasser sammen igjen er en enkel prosess . Instruksjoner
en

Plasser flyte tilbake rundt forgasseren kroppen . Skyver nålen inn i metallstangen montering slik at den dytter ut gjennom midten av kroppen. Nålen er rillet for å gli helt inne i hullet i beslaget. Stikke pinnen på slutten av passende å holde det hele i. Flytt flyte rundt for å sørge for at det kan gå opp og ned lett .
2

Bytt jet . Sette bitene ned i hullet . Sett på bunnen av forgasseren eller flottørskål og skru den fast til koblingen som holder flottøren og dysen . Dette fratar forgasseren kroppen lett så vær forsiktig med å stramme for mye. Sørg for at gummien montering sitter godt for å unngå eventuelle gasslekkasjer .
3

Finn pinnen inne i hoved lysbilde. Se etter den lille metallkoblingen som vil snu pinnen . Dette er et sentralt punkt for hvordan du vil sette pinnen . Pinnen har flere spor på den. Sett det på den andre grove fra toppen for de fleste forgassere . Sørg for at du tok til etterretning hvor det ble satt før du tar den fra hverandre, selv om det i tilfelle var det på en annen innstilling . Skyv metall montering tilbake på den riktige innstillingen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69008.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair