Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan montere en bil startsolenoiden

Fremgangsmåte for å montere en ny bil startsolenoiden avhenger av om solenoiden er atskilt fra starteren og montert på innsiden fender godt eller er en integrert del av starteren selv. Solenoiden leverer strøm til starteren så starteren kan skru av motoren og starte bilen. Før du installerer en ny magnetventil, sørg for at de negative og positive batterikablene er koblet fra batteriet. Her er hvordan du monterer hver type magnetventil. Du trenger
Box Wrench Set
Blade skrutrekker
Vis flere instruksjoner
Montere en magnetventil på Fender Vel
en

Finn montering skruehullene på bilens inne fender godt. Skyv braketten over magnetventil.
2

Linje opp skruehullene i braketten med hullene i fender godt. Sett brakettskruene gjennom hullene i braketten og skru til skruene med klokken inn i fender vel hullene med fingrene. Stram dem så langt du kan med fingrene, og deretter bruke skrutrekker eller fastnøkkel til å stramme skruene og fest braketten og magnetventil på plass.
3

Sjekk koblingsskjemaet til feste ledningene til magnetventil. Hvis du er den som fjernet den gamle magnetventil, bør du ha trukket et koblingsskjema før du fjerner den. Hvis ikke, eller hvis du ikke diagram ledningene, se koblingsskjema fra en automatisk reparasjon manuell, for eksempel "Chilton Auto Repair Manual."
4

Koble den positive batterikabelen og stram batteri klemme med en fastnøkkel. Følg samme prosedyre for den negative batterikabelen. Koble alltid positive kabelen før du kobler den negative batteriet kabelen for å unngå en utilsiktet gnist som kan skade ledningene systemet eller skade deg.
5

Start bilen for å sjekke installasjonen.

Montering av en magnetventil Knyttet til Starter
6

Finn stempelet og våren festet inne solenoidhuset. Linje stempelet opp med hullet i starteren. Du må kanskje rotere solenoidhuset litt for å få stempelet og hullet i starteren stilt opp.
7

Skyv solenoid rett på starteren slik at stempelet går starteren hullet og presser våren . Holding solenoidhuset mot baksiden av starteren, roterer solenoidhuset til skruehullene i solenoidhuset linje med skruehullene på baksiden av starteren.
8

Sett boltene gjennom solenoidhuset hull og skru boltene klokken med fingrene for å begynne threading boltene med klokken inn starteren. Snu alle boltene for hånd før de er finger stramt, deretter bruke boksen fastnøkkel til å skru dem ned.
9

Fest ledningene fra starteren til solenoiden, ved hjelp av diagrammet du tegnet når du fjerner gamle magnetventil. Hvis du ikke tegne et diagram, ta kontakt med en reparasjon manuell, for eksempel "Chilton Auto Repair Manual" for riktig ledning vedlegg. Fest den flettede ledningen som går mellom starteren og magnetventil.
10

Koble ledningen som går fra den negative batterikabelen til starteren.
11

Fest positive batteri kabelen til den positive batteriet innlegget, og stram klemmen med en fastnøkkel. Fest den negative batterikabelen på samme måte. Alltid feste den positive batterikabelen før du fester den negative batteriet kabelen for å unngå en farlig gnist som kan skade bilens ledningsnett orinjure deg.
12

starte bilen for å kontrollere arbeidet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69069.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair