Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan Rengjør flatene når du bytter ut en Blown toppakning

Rengjøring av overflater der den nye ventildekselpakning vil sete er ekstremt viktig. Hvis overflaten er skitten eller skadet på noen måte, vil forseglingen ikke passer ordentlig og ventilen dekselet kan lekke. Rengjøring av overflater tar bare noen få ekstra minutter, og vil gjøre forskjellen mellom fremtidige problemer eller ingen problemer. Instruksjoner
en

Fjern ventildekselet helt fra bilen og ta det til en ren arbeidsplass. Bruke et barberblad, skrutrekker eller annet skraping verktøy for å fjerne den gamle ventildekselpakning. Det er viktig å sørge for at du fjerner hver bit av den gamle pakningen. Inspisere sporet pakningen sitter i for skader.
2

Sett ventil dekke over en olje retur bøtte. Dette vil tillate for riktig avhending senere. Spray ventil dekselet med en motor løsemiddel. Dette kan være brems renere, renere motor, carb renere eller choke renere. Det spiller egentlig ingen rolle hvilken. La ventildekselet å sitte og lufttørke med løsemiddel på den.
3

Bruk et barberblad for å skrape gunk av topplokket. Du ønsker å være forsiktig om dette, så noen hoder er laget av aluminium gjør en stål barberblad hardere og egnet til å klø hodet, forårsaker den til å lekke. Skrape bort fra motoren og bruke en butikk fille for å tørke bort gunk som nødvendig.
4

Spray en renere fille med noen av løsemiddel og tørk de områdene du skrape og langs andre tetningsmasse overflater. Tørk noe ned i sporene. Dette vil skape en ren og tørr overflate for den nye pakningen for å forsegle tett mot.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68992.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair