Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik fjerner Fuel Pump Fra Gas Tank

Fjerne og bytte ut en drivstoffpumpe ligger i drivstofftanken er et prosjekt som du kan gjøre selv, som regel etter å ha fjernet drivstofftanken på kjøretøyet. Du trenger hjelp til å fjerne og erstatte drivstofftanken fra bilen din, men du kan fjerne og erstatte bensinpumpen uten hjelp. Du trenger
Rag
skrutrekker
Hammer (hvis nødvendig)
Vis vite mer Instruksjoner
en

at i de fleste tilfeller drivstofftanken må være av bilen og lå på bakken, slik at du kan fjerne bensinpumpen. Noen biler har en dør i gulvet i bilen som gir tilgang til drivstoffpumpen, men ikke mange.
2

Look for å se hva som holder bensinpumpen på. Hvis det er en ring, skru den til å fjerne bensinpumpen. Hvis ringen er svært stramt, kan det hende du må bruke en hammer til å treffe en flat skrutrekker mot kantene av ringen for å løsne den. Hvis skruene holder på bensinpumpen, fjerne dem.
3

rent rundt drivstoffpumpe med en ren klut og fjerne all smuss og rusk. Løft opp drivstoffpumpe nøye, mens man tar seg ikke å banke skitt, rusk eller pakningsrester inn i tanken. Drivstoff vil renne ut av det, så hold den over hullet slik at alle av drivstoffet renne tilbake i tanken.
4

Pass på at det ikke finnes gnister, brann, sigaretter eller noe annet som kan antenne drivstoffet i nærheten. Du kan søler litt drivstoff, og vil definitivt slippe røyk i luften, noe som kan ta fyr lett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69039.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair