Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan ta et bilbatteri ut av en '09 Pontiac G5

Det er en skremmende følelse når bilen ikke vil starte på grunn av et dødt batteri. I år tidligere, ville du bare åpne panseret på bilen for å finne ut batteriet. Med sikkerhet og plassbesparende teknologi i dagens biler, kan det ta noen søker å finne ditt batteri. Biler som Pontiac G5 har batteriet i bagasjerommet. Bytte batteri er noe du kan gjøre med grunnleggende verktøy. Du trenger:
Gummi /Latex Hansker
Eye Protection
Torque Wrench
Metric fastnøkkel Set
Ratchet and Metric Sockets
Memory Saver
Baking Soda /batteri Terminal Cleaner Spray
Battery Terminal Protection Spray
Battery Terminal Brush
Flat-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Åpne bagasjerommet på bilen og fjerne noen personlige eiendeler. Fjern stammen gulvet tepper ved å løfte rundt sine kanter, utsette reservehjul og batteri.
2

Fjern reservehjulet ved å løsne senterbolten i mot klokken.

3

Før du tar ut batteriet, installerer hukommelse saver i henhold til produsentens instruksjoner. Dette vil eliminere risikoen for å miste forhåndsinnstilte radiostasjoner og tap av minne i kjøretøy moduler. Unnlatelse av å gjøre dette kan resultere i forbigående dårlig kjøretøyets ytelse og andre elektriske feil. Hvis du ikke bruker et minne saver, skrive ned radioen sikkerhetskode.
4

Før du håndterer batteriet, sette på de beskyttende hansker og vernebriller. Fjern små gummi vent slangen fra toppen av batteriet ved å trekke i slangen forsiktig. Hvis det er nødvendig, snuse på slangen lett med skrutrekkeren.
5

Løsne skruen på den negative eller sorte batterikabelen og fjern kabelen fra batteriet. Ikke la dine for å berøre begge batteripolene på samme tid.
6

Trekk den røde dekselet fra den positive kabelen og løsne bolten. Fjern den positive kabelen.
7

Løsne 10mm bolt fra den holder batteriet på plass braketten og ta av braketten.
8

Sakte løfter batteriet fra kjøretøyet og ikke tillate det å velte. Det maksimale du kan tippe det er 40 grader.
9

Rengjør batteripolene ledningsender og batteriet skuffen. Ved hjelp av en blanding av bakepulver og vann eller aerosol batteri renere vil nøytralisere syren. Fjern eventuelle solide korrosjon med et batteri terminal børste eller stålbørste eller lignende.
10

Installer batteriet inn i skuffen, noe som gjør at den sitter flatt. Plasser hold-down plate over batteriet og trekk til bolten til 13 fot-pounds med en momentnøkkel. Monter ventilen slangen til batteriet.
11

Installer batterikablene, og starter med den positive kabelen og etterbehandling med den negative kabelen. Trekk til kabel endebolter til 13 fot-pounds. Påfør en liten mengde batteristrøm beskyttelse spray til kabelendene å hindre fremtidige korrosjon.
12

Plasser reservehjul tilbake i bagasjerommet og stram hold-ned mutteren for hånd. Du ønsker ikke reservehjulet å bevege seg rundt mens du kjører. Sett tepper tilbake på plass over reservedekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68856.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair