Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan Grease Bil Bremsekalippere

Smøring bilen bremsekalipere er et viktig skritt ved reparasjon , utskifting og vedlikehold av dine bremsekalipere . Fettet har riktig smøring for de som arbeider deler av bøylen og kan forlenge livet og beskytter dem mot korrosjon . Instruksjoner
en

Forstå årsaken til fett bilen bremsekalipere . Grease vil smøre kalipperens lysbilder og andre arbeidsvilkår deler . Dette er viktig for å beskytte kalipperens deler og gjøre dem vare lenger og fungere mer effektivt.
2

Utforsk de forskjellige typer fett tilgjengelig for bruk. Se etter et silikonbasert glidemiddel . Unngå smøremidler med petroleum eller litium i dem . Det er viktig å bruke riktig fett for bilindustrien formål , som feil fett kan føre til skader og fart på korrosjon prosess for bildeler.
3

Finn pinnene og støvler på hver side av bremsekalippernes , noen biler har kun én bolt og montering stud . Ta ut stiften og å bruke fingeren , slather noen av fett over pinnene.
4

Bruk en liten skrutrekker til å øse litt av fettet på det og jobbe det ned i hver boot . Sørg for at du får fett helt ned til bunnen av bagasjerommet og alle rundt innsiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68956.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair