Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan fikse en Radiator

Hvis lommene er tomme og så er væskenivået i radiatoren din, må du kanskje bruke noen rettsmidler av din egen. Du kan gjøre reparasjonen selv til du har råd til en profesjonell erstatning. Hvis problemet er mindre, kan du fikse bilen radiator enkelt. Les videre for å lære mer. Instruksjoner
en

Finn opprinnelsen av lekkasjen ved å se etter sin vei. Du trenger kanskje ikke å fikse bilen radiator; lekkasjen kan komme fra en av slangene i stedet. For å sjekke, åpne panseret og la motoren gå til den er varm. Du vil se lekkasjen umiddelbart hvis det er i slangen. Sett på slangen, som er relativt billig å fikse.
2

Sjekk rundt radiatorlokket for lekkasjer. Hvis det er væske til stede, kan du trenger en ny lue eller ekstra pakning.
3

Patch lekkasjen på utsiden, hvis radiatoren lekker på sømmen. Bruke et metall-lapp produkt, vanligvis en kitt-lignende produkt som stivner over natten. Sett kitt på lekk søm, jobbe det inn, la den stivne og test på nytt. Dette bør midlertidig fikse radiator.
4

Bruk en lekkasje stopp tilsetningsstoff som kan brukes med frostvæske for en enkel løsning. Bare følg produsentens anvisninger. De fleste av produktene krever at du legger stopp lekkasjen og kjør til motoren er varm.
5

Tøm radiator hvis du bruker et tilsetningsstoff som ikke kan blandes med kjølevæske. Skyll radiator med rent vann og fyll opp med vann. Bland i additiv og kjører ca 80 miles å tillate det å fungere. Tømme radiator igjen og la det tørke ut. Fyll på kjølevæske, og lekkasjen skal være forseglet.
6

Lim overfill flasken hvis lekkasjen stammer fra et hull eller sprekk i den. Bruk en epoxy laget for plast for å fylle eventuelle hull.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68931.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair