Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte Dør bolter og foringer i en 2002 Cavalier

Å være jagerpilot er ikke alle fat rundstykker, fôr opp trådkorset og trekke 8G svinger over toppen, faktisk, består det meste av jobben med papirarbeid og kjedelig å vente som du ikke ofte ser i filmer. Dette er en av disse jobbene. Men reparere en sagging dør på en GM bil som Cavalier bærer sin egen belønning, føler nytt og friskt i form av å gjøre bilen din. Bare begynn tidlig, legge litt god musikk på, pop en kald drikke og nyte været mens du og din assistent forsøk på å sjonglere fire katter i en tre-fots-diameter gruvesjakt. Du trenger
Floor jack
Assistant
Socket sett med utvidelser
Hammer
Tenger
Penetrating olje
Zip bånd
Vice
Grease

Vis flere instruksjoner
en

Spray døren hengslene rikelig med penetrerende olje, og åpne og lukke døren flere tid til å jobbe oljen i. Re-spray, gjenta, og la fem minutter for oljen å fungere fullt ut i gjennomføringene. Åpne døren, og heve hydraulisk gulv jack opp for å støtte den back-nedre kant av døren. Hold assistent på hånden til stedet døren. Skyve en skrutrekker under C-klipp retainer på toppen av den øverste pinnen, pop klippet opp og trekk den ut med en tang, gjenta på undersiden av bunnen pin. Vær forsiktig så du ikke skader klipp mens du fjerner.
2

Åpne døren så langt som det går, og bruke en stor skrutrekker til pop døren våren utover mot deg. Fjæren er holdt i av spenning, og bør pop fri med litt Levering kraft. Vær veldig forsiktig, våren kan sprette ut og fly rett mot deg, så vernebriller er en god idé her
3

Plasser den flate delen av et veldig stort skrujern eller lirke-bar. på toppen av den fremstikkende øvre tappen. Du ønsker å holde skrutrekkeren eller lirke bar horisontalt, og deretter traff den så nær pinnen som mulig med en stor hammer. Målet her er å drive pinnen nedover slik at toppen av stiften er på linje med hengslet. Gjenta om bunntappen, denne tid kjører tappen oppover fra bunnen. Du kan finne at å ligge på ryggen under døren gir deg den beste utsiktspunkt her. Re-spray foringer med penetrerende olje, og åpne og lukke døren et par ganger for å arbeide det i.
4

Bruke slutten av en lang 1/4-tommers utvidelse eller annet passende verktøy , drive den øvre tappen nedover hele veien gjennom det øverste parti av hanndelens til den faller gjennom i det åpne rom i hengselet. Ved hjelp av et par låsing tang eller kanal-lock tang, ta tak i bunnen av pinnen fast. Hit toppen av tang med en hammer for å drive pin nedover og fullt ut av foringen. Du kan finne at å vri pinnen og bruke mer gjennomtrengende olje bidrar her. Har din assistent få et godt grep på døren etter at du får den øverste pinnen ut, og gjenta med det bunntappen, kjører den oppover og ut.
5

Har din assistent veldig nøye trekke døren bort fra bilen. Skyv en liten skrutrekker i de beste chassis-side hengslene foringer fra toppen og bunnen foringer fra bunnen, og lirke foringer ut av hengslene. Forbered dine nye foringer ved å smøre innsiden av foringer boringer med fett;, og dette vil lette installasjonen og holde hengsel opererer problemfritt i mange år framover. Identifisere nye foringer - har du en større en, og en mindre en. Jo større bøssingen går på siden av hengselet nærmest tappen hode. Så går den større i bunnen av den øvre braketten, og toppen av den nederste.
6

plassere den aktuelle foringer på understellet-siden av de respektive hengselhullene. Bruk skrutrekker /prybar og hammer for å drive foringer i hengselbraketten hull, og holde trykket dem til de er i flukt med brakett. Foringene er nå installert. Smør kontaktpunktene i hengslene, og din nye PIN-koder. Har din assistent flytte døren innover mens du at hullene i de bakre festene. Sett den nederste hengsel først, og kjøre den nye pin ned gjennom hengsel som foringer inntil pin-hodet sett på hengslene. Gjenta med toppen. Still C-klips stopperne på plass på pinnene, og bruke et 9 mm eller 10 mm dype brønnen kontakten for å drive dem nedover eller oppover i låselist på de nye hengslene.
7

komprimere døren vår. GM gjør en spesiell kompressor verktøy for dette, men du kan lage din egen med tre heavy-duty zip-bånd. Først, loop tre zip-bånd gjennom midten av våren, og stram dem slik at de er låst på 12:00, 3:00 og 6:00 posisjoner på våren. Nå, sette våren i en skrustikke, og sette inn en stor skrutrekker vertikalt mellom våren og skrustikkeåpning slik at du ikke klemme ned på båndene. Komprimere våren fullt ut med vice, og stram zip-bånd. Slipp vice, og du har en fjær komprimert og holdt med zip-bånd.
8

Sett fjæren som du tok den ut, orientere den slik at den store "dead space" mellom 6 o'clock og 12:00 zip-bånd står øverst foran bilen. Vil du ha denne siden som vender topp-front, fordi det er den siden som du ikke vil være i stand til å få tilgang etter våren er installert. Etter at du får våren tilbake i sin opprinnelige posisjon, lukk døren litt for å holde den på plass. Bruk en barberhøvel til å begynne å kutte zip bånd, slippe press på våren. Du bør være i stand til å få til alle tre, men hvis du ikke kan komme til den siste, så bare åpne og lukke døren gjentatte ganger. Den siste vil til slutt ryke. Trekk zip-tie stykker ut med en tang, og nyte den nylig sag-free døren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68823.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair