Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan sjekke din Transmission Fluid

Kontrollere automatgir væske nivå i bilen er noe hver bileieren bør lære å gjøre. Opprettholde riktig overføring væske nivået er viktig i å holde overføring skiftende riktig og bilen kjører problemfritt. Instruksjoner
en

Finn peilepinnen for overføring din. Det er vanligvis nær baksiden av motoren, og pinnen håndtaket er enten en T-håndtak eller en ring håndtak.
2

Start motoren for å sjekke væskenivået.

3

tak i peilepinnen, og dra rett opp til enden av pinnen tømmer huset tube. Tørk av pinnen av med en fille, og skyv den ned i røret.
4

Dra pinnen helt ut igjen og hold den slik at du kan se slutten av pinnen og filmen av væske som klynger seg til det.
5

Se etter nivåindikatorene stemplet eller boret inn peilepinnen. Du skal se to sett med indikatorer. Ett sett er for kontroll av fluid når motoren er kald, og det andre sett er for kontroll av fluid når den er varm. Hvert sett med indikatorer er merket med en "full"-linjen og en "add"-linjen.
6

ut om overføring væske er på riktig nivå ved å finne det punktet på peilepinnen der filmen av væske slutter. Hvis filmen ender i nærheten av "full"-merket eller et sted nær halvveis mellom "full" og "legge", din girkasse har en tilstrekkelig væske nivå.
7

tilbake peilepinnen til å holde røret og skyv den helt tilbake ned i røret. Skikkelig på plass peilepinnen i å holde røret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68949.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair