Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan rense en bil Forgasser

Hvis du har en eldre bil med en forgasser, vet du hvor viktig det å jobbe jevnt hele tiden. Det er selve livsnerven i bilen, leverer drivstoff-og-luft blanding som gjør hjertet av bilen tick riktig.Sengen forgasseren bør vedlikeholdes og rengjøres med jevne mellomrom for å sikre at det fungerer riktig.Sengen prosessen med å rense det - innvendig og og utvendig - er ganske enkelt og bør ikke ta deg mer enn 30 minutter eller så! Du trenger:
Gamle filler
Choke og forgasser renere (selges på de fleste auto forsyne butikker i en sprayboks med halm tip)
Smörjmedelsspray renere (selges på auto deler butikker)
Vernebriller
Liten stålbørste (valgfritt, til å rengjøre utsiden hvis det er tungt slam buildup)
Vis flere instruksjoner
en p Med motoren av, fjerne luftfilterhus så at forgasseren er tilgjengelig. Få dine filler sammen, sammen med spray smøremiddel og forgasser og choke renere. Også finne gassregulatoren festet til carb, som lar deg manuelt betjene og kjøre motoren raskere mens du gjør rengjøring.
2

Place noen filler rundt bunnen av forgasseren, fordi kjemikaliene kan skade noen nærliggende malte overflater, og fillene vil stoppe enhver avrenning.
3

Ta på deg vernebriller og spray "utenfor" av carb med glidemiddel din, eller carb og choke renere. Pass på å sprøyte tilkoblinger og vedlagte bevegelige deler, som for eksempel gass området kobling. La væsken satt et øyeblikk eller to og tørk opp. Hvis du har en tung opphoping av slam og oljer, rent med en liten stålbørste før spray tørker.
4

Før du starter bilen, spray en liten mengde carb rengjøringsmiddel direkte inn i carb. Deretter fjerne filler, og verktøy fra motoren området og starte motoren. Ikke spray smøremiddel inn i carb. Start motoren og bruke gassen kontroll, siden du vil være i stand til å kjøre motoren på et høyere turtall mens du sprayer i mer carb renere væske. Dette vil kunne bidra til renere gjennom og vil også unngå å drøye ut motoren. Spray i korte spirts, kjøre motoren raskere og deretter sakte ned til normal tomgang og hellakkering igjen. Gjør dette et par ganger.
5

La bilen gå noen minutter på normal tomgang. Deretter slår av motoren og re installere luftfilteret og bolig. Nå kjøre bilen i 10 til 15 minutter eller til varme, slik at karbo renere å fullstendig kjøres gjennom systemet. Selv om du ikke føler noen økning i ytelse, kan du være trygg på at du gjør alt du kan for å ta vare på og bevare forgasseren. I noen tilfeller, hvis carb var skitne med karbon buildups, vil du føle økt kraft og spare drivstoff på samme tid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69042.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair