Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvor å Fastsette Elektriske Shorts i en bil

Elektriske problemer i biler kan være et mareritt å spore ledninger prøver å finne problemet . En kortslutning i bilen kan ende i et dødt batteri og muligens en svært farlig situasjon , med deg strandet uten kraft til å kjøre selv lysene. Når du har identifisert problemet , men du kan fikse det. Instruksjoner
en

Koble den negative polen på batteriet og koble din krets test lys til den negative polen. Trykk på testeren peker på den negative siden av batteriet og se om det lyser opp . Hvis det lyser opp , da har du et kort i systemet.
2

Fortsett å overvåke lys på tester og trekk bilens sikringer en etter en til lyset slukker. Når lyset slukkes du har funnet den kretsen som inneholder kort .
3

Trace linjene som går til og forlate sikringsskapet for kretsen med kort . Når du finner kort , har du to alternativer for hvordan å løse problemet. Den første metoden er å pakke den eksponerte tråd med flere lag med elektrisk tape til å forsegle den nakne wire. Det andre alternativ, og den mest pålitelige løsning på lang sikt er å kutte av vaieren ved punkt av den korte og installere en plugg som har parret kretskortkontakt . Crimp kontaktene på de to sidene av shorting wire. Koble ledningen og overvåke krets med krets tester . Overvåke tester og dens tilstand som du bytter sikringen og teste kretsen igjen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69051.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair