Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik fjerner Nedre Ball Joint på lastebiler

Skifte øvre og nedre kuleledd i lastebilen kan virke som en skremmende , kjedelig oppgave. Med litt tålmodighet , kunnskap og riktig verktøy , men vil du være på vei til å ta vare på din egen lastebil reparasjoner , slik at du sparer tid og penger . Instruksjoner
en

Sikre trucken med et gulv jack og sett bukker. Kontroller at fronten av lastebilen er sikker ved å plassere bukker i midten av rammen , ikke bruk kontrollgruppene som du skal jobbe i det området . Gjør en shake test for å sørge for at lastebilen er sikker.
2

Ta av hjulet ved første bryte alle mutrene gratis, deretter fjerne dem og løfte hjulet . Legg slike elementer ut av deg veien i et lett tilgjengelig sted for bruk i re-installasjon senere . Pass på at de ikke er i et område som vil føre dem til å bli borte eller skadet
3

merke til den nedre kuleledd stud er konvekse og spindelen er konkav ; . De passer sammen i det som er kalles en mekanisk sveis. Selv etter at mutteren er fjernet, vil kuleledd ikke komme ut uten å bryte den mekaniske sveis.
4

Slide en pickle gaffel på baksiden av mekanisk sveis og hamre den gjennom til sveisen kommer gratis. Det tar ganske mye hamring å gjøre dette , men når sveisen er brutt, kan du gå ned på spindelen for å frigjøre den nedre kuleledd og fjerne det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69050.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair