Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik reparerer en bilens Cracked Topplokk

Inntil nylig fleste motorblokker eller topplokk med sprekker ble kastet til side som ikke salvageable, det var ikke verdt å bruke tid eller kostnad for å fikse dem. Med nye sveiseteknologier tilgjengelig for motor rebuilders, mulighetene er ubegrensede. En erfaren sveiser kan selv bygge sin egen bilens motor hjemme. Du trenger
Hånd jeksel
Oven
Flame sprayer
Nickel sveis
Vernebriller
Sveiser hansker og forkle
isolerende teppe
oxyacetylene lommelykt
Cast jern filler
Borax flux
Vis flere instruksjoner
Flame Spray Weld Crack
en

Identifiser sprekker. Sylindere med en sprekk kan ha mindre sot enn de som er fullt funksjonelle. Rengjør alle hodene grundig og se etter sprekker i hele motorblokken.
2

Grind ut sprekken med en hånd jeksel. Du er i hovedsak ombygging veggen av hodet, så du må sørge for at det området som du er sveising er ren og ikke kommer til å endre formen på hodet.
3

Forvarm hodet til ca 700 grader, og sveis reparasjon område med nikkel sprøyta. Sørg for at hodet er varmt nok til at sveisen stikker stedet for ricocheting av.
4

Post-varme hodet etter sveisingen er ferdig å avlaste stress i det reparerte området. La hodet for å kjøle ned sakte med det pakket inn i et isolerende teppe. Hold avkjøles 50 til 100 grader per time.
Furnace Sveis Topplokk
5

Følg trinn 1 og 2 i kapittel 1. Deretter videre til trinn 2 i kapittel 2.
6

Forvarm hodet til 1000 til 1500 grader i en ovn, og la temperaturen stabilisere seg. Dette tar omtrent en time.
7

Bruk en oxyacetylene lommelykt med litt mer acetylen enn oksygen kjører gjennom linjen å smelte jern filler stang og bruke den til området for reparasjon. Legg en boraks flux litt om gangen som du sveise å få urenheter å stige til toppen av reparasjon og fjerne dem.
8

Wrap hodet i en isolerende teppe og la den avkjøles ned 50 til 100 grader per time. Ikke la den avkjøles mer enn 200 grader per time.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69092.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair