Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Crank Sensor Plassering i en 2006 Nissan Altima 2.5L

Den tredje generasjon Nissan Altima kom i 2002 modell år skilte med større dimensjoner hele veien rundt, som hoppet den inn i mellomstore klassifisering. Denne veksten gjorde at Altima også trengte litt ekstra kraft, som kom via modellens aller første V-6 motor og en 175-hestekrefter, 2,5-liters firesylindret. Basen 2,5-liters motor i 2006 Altima brukt en veivaksel posisjon sensor for å hjelpe drivverket kontroll modul bestemme tenning timing, motorturtall og tilstedeværelse av en misfires. Skifte veivaksel posisjon sensor ikke er en tøff oppgave, men å finne det er en annen historie hvis du ikke vet hvor du skal lete. Du trenger
Ratchet
Socket satt
Motorolje (noen vekt)
tommers-kilos momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret og let passasjer siden av motorblokken i nærheten av baksiden av motoren, og finne veivakselen posisjonssensor - en liten elektrisk komponent er festet til blokken ved en enkelt bolt. Trykk og hold låse knappen på veivaksel posisjon sensor ledningsnettet, og trekk ut selen fra sensoren.
2

Fjern bolten som fester veivaksel posisjon sensor til blokken, ved hjelp av en skralle og socket , og trekk sensoren fra blokken
3

Roll den nye O-ring -. som følger med den nye senor - opp motoren siden av senor til den sitter i cutout nær flens på sensoren. Påfør et tynt lag med ny motorolje til O-ringen med fingeren og sett veivaksel posisjon sensor inn i motorblokken.
4

Stram veivaksel posisjon sensor bolt til mellom 48 og 64 centimeter pounds, ved hjelp av en tomme-pund momentnøkkel og socket. Koble ledningsnettet til veivaksel posisjon sensor og lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68905.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair