Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan finne en Hazmat Suit

Noen ganger tar det mer enn bare et par hansker for altmuligmann for å unngå skadelige kjemikalier. Hvis du planlegger å jobbe med noe sterkere enn en husholdning renere, og hvis du er bekymret for røyk, vil du kanskje vurdere å kjøpe en farlig materiale, eller "hazmat" dress, før du starter arbeidet. Her er hvordan du finner en. Instruksjoner
Din rute til en Hazmat Suit
en

Besøk en spesialitet jernvarehandel. Siden helgen handyman ikke fungerer vanligvis med tunge kjemikalier, er du neppe finne en hazmat dress i en Home Depot eller Lowe er Oppussing butikken. Hvis du leter etter en hazmat dress på en butikk butikk, kan du prøve en butikk som Grainger Industrial Supply, som har en tendens til å fokusere mer på heavy duty utstyr og mindre på skrutrekkere og maling. Forhandlere har som regel en butikk locator på deres hjemmeside, så skriv inn ditt postnummer for å finne en lokal avdeling.
2

Gå direkte til kilden. Hvis du ikke kan finne en industriell forsyning butikk i nabolaget ditt, kan kontakte produsenten være det beste alternativet. Tyvek tilbyr et elektronisk bestillingsskjema på sin hjemmeside som gjør at kundene kan bestille enkle dresser. Andre selskaper, som DuPont, ikke tilbyr slike funksjoner, men du kan ha en sjanse hvis du slipper en samtale eller e-post til selskapet uansett. De kan ha en liste over lokale leverandører de kan gi deg, hvis de ikke vil selge deg en dress direkte.
3

Sjekk ut et elektronisk auksjon. Som en siste utvei kan du finne en hazmat dress på Ebay. Selv om utvalget er ikke omfattende, tilbyr noen forhandlere har en håndfull av Hazmat dresser for salg gjennom offentlig auksjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69075.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair