Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik fjerner du Bumper på en 92 Integra

Bilindustrien er en morsom skapning, både motstandsdyktig mot endring og tilpasningsdyktig til det, de beste bilprodusentene har et talent for å ta tak i finere opinionen og regjeringen mandater, og gjør beste av dem. Bevis de termoplastiske støtfanger dekker som begynte å dukke opp på 1980-tallet. Støtfangeren dekker som de som brukes av de 1992 Integra gjemte de massive, stygge barer i bruk siden 1970-tallet, og brukte dem som et grunnlag for en del av bilens signatur styling pekepinner. Men støtfangere er til syvende og sist bilens første forsvarslinje mot skader, oppmuntre kloke produsenter som Honda å gjøre dem ganske enkelt å erstatte. Du trenger
Socket og skiftenøkkel sett
Skrutrekkere
Vis flere instruksjoner
en

Fjern de to skruene som fester fremre blinklys til fremre støtfanger. Bak blinklys finner du to 12 mm bolter, fjern dem. Se inni den fremre delen av hjulet-brønn på hver side, og fjern de to skruene du finner der. På noen modeller kan en gummi klaff dekker skruene for å beskytte dem mot vær og vind.
2

Crawl under bilen, og fjern de ni skruene som fester støtfanger dekke og underleppen til rammen . Fra fronten av bilen, trekk støtfangeren dekselet fremover og legge den på et teppe for å avverge riper og ytterligere skader. Fjern de ni skruene som fester støtfanger forsterkning til rammen, vil du finne fire på hver side, og en i midten nær lisens plate ramme. Trekk armering og styrofoam bakside.
3

Fjern den viktigste støtfanger støtte hvis du erstatter det på grunn av skade. Re-installasjon er det motsatte av fjerning. Installere den nye støtfangeren, og trekk til støtfanger festene til 17 fot-pounds. Skyv Styrofoam over støtfangeren, så forsterkning, og installere de ni skruene. Monter støtfangeren dekselet og skruene, og trekk til boltene til 10 fot-pounds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68827.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair