Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik Finn en Strut Mount

De struts på bilen din tjener to formål. De fungerer som en støtdemper og gi strukturell støtte for bilens fjæring . Staget festet er plassert på toppen av staget montering og er festepunkt for staget . Du bør erstatte strut mounts helst du bytte ut spankulere montering. For å gjøre dette , må du først vite hvordan du finner dem . Instruksjoner
en

Finn ut om du ønsker å finne spankulere opp ved å se over bilens dekk , eller hvis du ønsker å se toppen av spankulere opp . Foran hjulet spankulere opp er enklere å få tilgang til fra under panseret mens bakhjul spankulere opp er enklere å få tilgang til ved å se over dekkene.
2

Finn dine forhjulene spankulere opp ved å trekke din hette utgivelsen og heve panseret . Se til venstre og høyre for motor rett over hjulene og du vil se spankulere opp . De er runde og har flere boltene som holder dem på.
3

Finn foran eller bak spankulere opp med å knele på bakken ved bilens dekk . Se på midten av dekket , og deretter se oppover om en fot å finne spankulere opp .
4

Pop bagasjerommet på bilen for å finne din bakhjul spankulere opp fra toppen . De vil være på venstre og høyre side av stammen direkte over dekkene. Trekk tilbake teppet som dekker stammen området av bilen for å avsløre toppen av spankulere opp .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69014.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair