Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan vite når du bytter bil bremseklosser

Skifte bremseklosser på riktig tidspunkt er viktig for sikkerheten og funksjon av kjøretøyet. Å vite når man skal skifte bremseklossene er en enkel, men nødvendig oppgave og bør gjøres så snart du erkjenne problemet for å unngå skader på bilen. Instruksjoner
en

Vit hva du skal se etter på et par nye bremseklosser. Et par nye bremseklosser vil ikke vise noen tegn på slitasje, og de vil måle 12 mm tykk. Du bør være i stand til å se dem gjennom vinduet på bremsekalippernes.
2

Se gjennom vinduet på bremsekalippernes, ved først å jekke bilen opp og fjerne rattet. Dette gjøres ved å fjerne slepe nøtter og dra hjulet av. Dette vil utsette bremsesystemet og målepunktene.
3

Notice hvis putene er tykkere på utsiden enn innsiden. Elektrodene skal ha på innsiden først, slik at den tynne ut. Hvis du ikke kan fortelle, og ønsker å være sikker, måle det med et lite verktøy som måler i millimeter. Hvis du er overalt over fire millimeter, er du ok.
4

Hør etter angiveri varsel når du trykker på bremsepedalen under kjøring. Dette er den vanligste indikator på at det er på tide å bytte ut bremseklossene. Bremseklossene er ofte i to millimeter tykkelse når dette skjer. Hvis du ikke erstatte bremseklossene, vil de slites helt ned, forårsaker metall komponentene i bremsesystemet å gni sammen, fører til store og kostbare skader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68973.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair