Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan Drain en Rear Differential

Hvis det er på tide å endre differensial væske, forsegle lokket på grunn av lekkasjer, eller sjekke e-tannhjul for slitasje, må du tømme hele bakre differensial system først. Følg de riktige trinnene for å fjerne væske og unngå rot på din garasje gulvet - og deg selv! Du trenger
Fire bukker
Jack
oljeavtappingsbeholder
Socket å passe bilens differensialdeksel
Ratchet
lirke bar
Vis flere instruksjoner

en

Hev bilen på fire bukker. Du kan gjøre et oljeskift med bare bak på kjøretøyet løftet, men det er en mindre perfekt prosess fordi bilen ikke er plant.
2

inn en oljeavtappingsbeholder under differensial. Pass på å bruke en beholder som er bredere enn differensialdeksel og dypt nok til å holde all væsken. Hold noen butikk rags hendig for søl.
3

Finn påfyllingspluggen først og sørge for at den kan fjernes. Pluggen kan være rustne eller strippet og krever en profesjonell dyktighet til å ta ut. Hvis du ikke kan ta ut kontakten, vil du ikke være i stand til å fylle systemet når du har tømt det, så dette er et viktig første skritt!
4

Løsne alle boltene på differensialen dekselet først, ved hjelp av riktig socket og skralle for ditt kjøretøy.
5

Når alle boltene er løsnet, begynne å fjerne boltene på bunnen av differensialdeksel. Fjern en bolt fra venstre side, neste bolt fra høyre, og deretter tilbake til venstre igjen og så videre. La to eller tre bolter på toppen på plass.
6

Løsne de beste boltene litt mer, men ikke fjern.
7

Place lirke bar mellom dekselet og differensial. Forsiktig bryte forseglingen.
8

La girolje renne inn fangsten pannen. Vent til det slutter å renne helt.
9

nå fjerne de siste boltene på toppen. Hold på lokket med den andre hånden slik at den ikke faller av og plask i pannen under.
10

Lirk dekselet helt av. Mer væske vil komme ut, så hold det renne pannen på plass!
11

Mens du har fått av dekselet, kan du inspisere differensialgir for slitasje. For å fylle systemet, må du rengjøre, sel og trekk til differensial dekselet tilbake på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69084.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair