Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvor Er IAC på en '02 V6 Dodge Dakota?

Dagens biler kommer med en rekke aktuatorer som tillater motoren å kjøre effektivt. Inaktiv luft regulatoren gjør at datamaskinen for å opprettholde riktig tomgang når ulike belastninger er plassert på motoren. Din 2002 Dodge Dakota med V-6 motor kan ha problemer med tomgang hvis dette mislykkes eller blir skitten. Endre tomgang regulatoren kan selv spare penger over tar bilen til et verksted. Du trenger
Phillips skrutrekker
Flat-skrutrekker
Throttle body renere
Ratchet
Torx-hode støpsel
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner

en

Parker bilen på et flatt underlag og sett på parkeringsbremsen. Åpne panseret. Fjern luftinntaket rør ved å skru vingemutteren på toppen av motoren. For å finne dette følger svart plast inntaket røret fra luftfilteret på toppen av spjeldhus. Løft foran luftinntaket boliger før det klarner vingemutteren stud og trekk huset mot deg, og slipper den fra det holdeklipsen på spjeldhus. Flytt den til passasjersiden av spjeldhus. Inspiser pakningen på toppen av spjeldhus og bytt den ut hvis den er skadet eller sprukne.
2

Finn tomgang regulatoren på venstre side av spjeldhus. Den har fire ledninger som går til det. Det er en grå /rød ledning, en gul /sorte ledningen, en brun /hvit ledning, og en fiolett /svart ledning. Ta ut kontakten ved å løfte låseklaffen. Fjern de to torx skruer fra inaktiv luft regulatoren. Fjern tomgangsluftkontroll ventilen fra spjeldhus. Du må kanskje vri den når du fjerner den.
3

Rengjør eventuell sot fra tomgangsregulering ventilmonteringshullet med spjeldhus renere. Installere den nye tomgang regulatoren. Trekk til festeskruene til 60 tommers pounds, med en momentnøkkel. Installer den elektriske kontakten ved å klikke det på plass.
4

Installer trykkluftinntaket inn klipsen på baksiden av spjeldhus. Trykk ned på forsiden av huset til vingemutteren rigelen synlig. Installer vingemutteren for hånd til den er stram. Start motoren mens du holder gasspedalen litt ned for å tømme ut noen overdreven spjeldhus renere fra motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68867.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair