Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Slik fjerner du en bil Starter Solenoid

Når bilen startsolenoiden går dårlig, betyr det at det ikke lenger kan levere strøm til bilens starteren. Motoren vil ikke sveiv og bilen vil ikke starte. For å fjerne magnetventil, følger du disse trinnene. Du trenger
Pencil
Papir
Box skiftenøkkel satt
Tenger
Blade skrutrekker
Vis flere Instruksjoner
Slik fjerner Fender Mounted magnetventil

1.

Finn startsolenoiden på bilens inne fender veggen. Også finne starteren, vanligvis nederst fronten av motoren.
2

Koble den negative batterikabelen fra batteriet. Bruk en fastnøkkel til å løsne batteriet klemmen. Vrikke den av den negative terminalen ved hjelp av tang. Vær nøye med å plassere begge batterikablene trygt bort fra terminalene for å unngå kontakt med batteriet mens du arbeider på bilen.
3

Observer ledninger kjører på starteren og magnetventil . Tegn et diagram som viser hvor hver ledning går. På denne måten kan du koble ledningene skikkelig til ny magnetventil og starter wire.
4

Løsne skruene som holder ledningen (e) til forrett og magnetventil samt de som kjører fra den positive batterikabelen til forrett. Koble fra alle ledninger.
5

Ta magnetventil ut ved å løsne og fjerne skruene som holder magnetventil brakett og magnetventil på plass.
Starter montert magnetventil

6

Koble den negative batterikabelen fra batteriet. Bruk en fastnøkkel til å løsne batteriet klemmen. Vrikke den av den negative terminalen ved hjelp av tang. Sørg for å plassere begge batterikablene trygt bort fra terminalene for å unngå kontakt med batteriet mens du arbeider på bilen.
7

Finn starteren og solenoiden nederst foran motoren. Observere og diagram ledninger festet til starteren og magnetventil.
8

Fjern ledninger festet til solenoiden og starteren ledningen fra batteriet kabelen til starteren. Du må også fjerne flettet ledning som går mellom starteren og magnetventil.
9

solenoidhuset av magnetventil. Det holdes på plass med skruer eller bolter, så du må enten skrutrekker eller en fastnøkkel til å fjerne huset. Du må kanskje roter huset for å få den av. På noen forretter, kan stempelet og våren bo i solenoiden når du tar det, så du må vrikke solenoiden forsiktig for å løsne og trekke den av. På andre forretter, vil stempelet og våren være løs og solenoidhuset løsner lett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/69067.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair