Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan sette inn en O2-sensor på en 2000 Escalade

I 1999 General Motors introduserte sine første Cadillac SUV, Escalade. Det var tilgjengelig i 1999 og 2000, men kom ikke tilbake igjen før i 2002. Cadillac Escalade er avkom av den stadig populære Tahoe og Yukon søsken. Den Escalade hadde en 5,7 liters V-8 motor og firehjulstrekk som standard utstyr. Denne motoren var i stand til å oppnå anstendig drivstoff kjørelengde på den tiden, men som ulike sensorer ville slite ut kjørelengde kunne avta. Du trenger
Floor jack
Jack står
Ratchet
Oxygen sensor socket
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Park bilen på et flatt og jevnt underlag. Sett på parkeringsbremsen. Slå av tenningen. Løft fronten på bilen. Plasser bukker under rammen og senke bilen.
2

Finn de fire oksygen sensorer i eksossystemet. Det er to i nærheten av motoren, og to etter katalysator. Koble fra den elektriske kontakten ved å løfte på låsetappen. Fjern sensoren med skralle og oksygen sensor socket.
3

Påfør et tynt lag med glidemiddel på gjengene på den nye sensoren. Dette bør bli levert med sensoren. Tre sensoren for hånd. Trekk sensoren til 30 fot-pounds med momentnøkkel. Monter føleren kontakten til du føler det klikker på plass. Route ledningene vekk fra eksosanlegget. Senk bilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68876.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair