Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Do It Yourself Auto Repair >> Content

Hvordan endre Hodelykt pære på en 1997 Blazer

I 1983 debuterte S-10 Blazer som en mindre alternativ til full størrelse Blazer. I 1994 falt Chevy "S-10" prefiks, som i full størrelse Blazer ble Tahoe. Bare et år senere, fikk Blazer en full overhaling som ga det en mer aerodynamisk utseende. Denne nye aerodynamisk utseende omfattet to forskjellige front oppsett, en setup brukte en stor forseglet-beam frontlys, mens den andre brukes et sammensatt oppsett med en liten frontlys pære. Skifte enten stil av frontlys på 1997 Blazer er ganske enkel. Du trenger
Ratchet
Socket satt
New nr H4666 frontlys (sealed beam)
Flat skrutrekker
New nr 9006 frontlys pære (nærlys)
New No 9005 frontlys pære (fjernlys)
Vis mer Instruksjoner
Sealed Beam kjørelys
en

Fjern frontlys-låseringen rundt frontlys, ved hjelp av en skralle og socket. Trekk frontlys fra forsiden av Blazer din og koble ledningsnettet fra baksiden av frontlys.
2

Plug ledningsnettet inn på baksiden av den nye nr H4666 frontlys og posisjon låseringen rundt den nye frontlys.
3

Guide den nye frontlys og låseringen på forsiden av Blazer og stramme låseringen skruene før de er tettsittende.

Composite kjørelys
4

Åpne panseret og fjern de to gummiplugger på øvre radiator støtte - metallstangen som spenner foran i motorrommet - like over frontlys forsamlingen ved å lirke dem ut med en flat skrutrekker. Dette utsetter de to frontlys-låsepinnene.
5

Fjern frontlys-låsepinnene med en skralle og socket, og trekk frontlys forsamlingen fra fronten av bilen akkurat langt nok til å få tilgang til den doble pærer på sin bakside. Drei pæren mot klokken for å låse den opp og trekk den fra frontlys forsamlingen. Løft opp på låsetappen på frontlys pære ledningsnettet og koble ledningsnettet fra pæren
6

Hold en ny frontlys pære - Nr. 9006 for nærlys eller Nei 9005 for fjernlys - ved sin plast base, kan da berøre glasset delen av pære føre til at lyspæren til å brenne ut for tidlig. Koble ledningsnettet til den nye frontlys pære til beltet klikker på plass. Led pære i frontlys montering og vri den med klokken for å låse den på plass.
7

Guide frontlys forsamlingen inn i sengen sin i stram pins til de er tettsittende. Trykk på gummi plugges inn i radiator støtte og lukk Blazer hette.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68893.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair