Hvordan bruke Snap-On Vantage

Når jeg prøver å finne ut hva som er galt med en bil eller lastebil, kan det ta lang tid å isolere en liten del som er årsak til hele systemet bryter sammen. The Snap-On Vantage er en grafisk meter som du kan bruke til å teste de fleste deler i bilen for å fortelle om de får makt og hvor mye strøm de får. Instruksjoner
en

Trykk og hold inne "Power"-knappen på Vantage i noen sekunder til du hører enheten pip. Slipp knappen og skjermen slås på og hovedskjermen vil laste. Trykk på "Component Test" på startskjermen, og velg deretter "New Vehicle ID" alternativet.
2

Velg "US Domestic" eller "US Import" på skjermen som vises. Deretter trykker du på produsenten av kjøretøyet du tester. Trykk på bilmodellen på listen som vises, og klikk deretter på året av bilen der du arbeider. En bekreftelse vil vises med den informasjonen du har lagt inn. Trykk "Y" for å fortsette.
3

Trykk på "Component Test" fra hovedmenyen og deretter på "Component Test" igjen. En liste over komponenter på bilen som kan testes vises på skjermen. Trykk på komponenten du ønsker å teste. Velg "Test" på den neste menyen for å få opp en liste over tilgjengelige tester. Velg testen du vil kjøre på komponenten.
4

Les og følg instruksjonene som vises på skjermen om hvordan du kobler testen fører fra instrument til bilen for å teste komponenten. Når ledningene er konfigureringen, trykker du på "Test Procedure" vinduet for å vise instruksjoner for å utføre den spesifikke testen. Når du har fullført prosedyren, vil resultatene vises på skjermen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68215.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer