Hvordan sjekke en Auto Batteri til Load

En bil batteri er ryggraden i den automotive elektriske systemet. En godt fungerende batteri må være installert i bil for en bil elektriske system skal fungere skikkelig. En måte å finne ut om et batteri fungerer som den skal er å gjennomføre en last test. Et lass tester trekker et stort elektrisk strøm fra batteriet for en kort periode. Hvis batterispenningen etter belastningsprøven er på eller over et visst nivå, er batteriet anses som fungerer som den skal. Du trenger
Automotive batteri (12 volt)
Battery Load Tester
Digital eller analog multimeter
Vis flere instruksjoner
en

Plasser positive ( red) multimeter probe på den positive batteripolen. Sett den negative (svart) multimeter probe på minuspolen. Slå målskalaen til "Volt DC."
2

Kontroller multimeter skjermen. Hvis multimeter lesing viser mer enn 12,4 volt, fjerne multimeter prober og slå av multimeter.
3

Fest den røde ledningen fra batteriet belastning tester til den positive batteripolen. Fest den sorte ledningen fra batteriet belastning tester til minuspolen.
4

Sett inn batteriet ved å slå lastøkning kontroll inntil amperemeter på lasten testeren leser tre ganger amp-timers vurdering eller en halv kaldt spy ampere. Batteriet kaldt spy ampere eller amp-timers vurdering vises på et klistremerke på toppen av batteriet.
5

Kjør testen i 15 sekunder, og deretter slå av lasten tester.

6

Plasser positiv (rød) multimeter probe på den positive batteripolen. Sett den negative (svart) multimeter probe på minuspolen. Slå på multimeter, og kontroller spenningen. Et batteri i forskriftsmessig stand vil vise en lesning av minst 9,6 volt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66406.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer