Slik feilsøker Oil i Radiator Min

Frostvæske --- eller kjølevæske --- motorolje og girolje har alle sine spesifikke oppgaver for å gi smøring eller gi press for å aktivere en pumpe. Hvert fluid har en separat beholder eller bunnpanne som har tetninger for å holde fluidet i å unnslippe. Når en væske kommer inn en annen væskens sump eller containment området, problemer med forurensning vil medføre. Olje som vises i radiatoren kan være et alvorlig problem, fordi oljen frarøver kjølevæske av sin evne til å avgi varme. Olje i radiatoren kan skum opp og forårsake luftlommer som forårsaker vannpumpe eller termostat ikke virker. Et kjøretøy eier må vite hvordan oljen kom inn i radiatoren og den riktige fremgangsmåten for å reparere den. Du trenger
Eiers reparere manuell
Compression måle
Vakuummåler
Radiator spenning tester
Assistant
Spark plug socket og skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner

en

Finn ut om du har olje i radiatoren ved å fjerne radiatorlokket og undersøke tilstanden til kjølevæsken. Gjør dette med motoren i gang like etter oppstart. Kontroller ekspansjonstanken hvis det er radiatoren, som er et lukket system. Olje i vannet vises en gjørmete brun, ofte "skummet" opp til konsistensen av en milkshake.

Drive bilen for en lengre periode, nok til å øke temperaturen i motoren igjen til normal grense. Parkere bilen og lese temperaturmåleren. Hvis indikatoren Nålen peker mot ovenfor normale temperaturgrenser, og din inspeksjon av kjølevæsken avslørte gjørmete brun forurensning, må du sjekke motoren.
2

Sett bilen i park eller nøytral med nødbrems satt. Bruk en tennplugg socket og skiftenøkkel for å fjerne tennpluggene fra kjøretøyet. Skru i kompresjon tester, eller bruke håndkraft for push-type, til tennpluggen hullet. Fjern høyspent spiral viklede lag eller wire. Har en assistent trekk motoren med tenningsnøkkelen syv eller åtte ganger og stoppe. Les pounds per kvadrattomme (psi) på måleren. Les hver sylinder og registrere tallene. Oppmerksom på eventuelle avvik i målingene. Enhver sylinder som leser 30 pounds eller lavere vil ha et problem. Dette kan peke på en blåst toppakning.
3

Hook opp en vakuummåler til et vakuum kilde på motoren. De beste kildene vil være en slange som kommer fra inntaket manifold, forgasser eller gasspjeld. Med motoren på tomgang, les måle og registrere antall. Se i bruksanvisningen for riktig vakuum lesing, som leser i inches av kvikksølv. Noe lavere tall enn produsentens spesifikasjoner vil indikere overdreven vakuum inn i forbrenningskammeret forårsaket av en skjev eller sprukket topplokk eller defekt toppakning.
4

Slå av motoren og kontroller peilepinnen. Noen lys brun farge eller skummende stoff på spissen indikerer at en sylinder passasje i hodet eller blokk som har krysset en olje passasje med vann passasje. Den sannsynlige årsaken vil være en blåst toppakning, sprekker eller er skjev hode.
5

Hook opp en radiator spenning tester til radiator cap innløpet. Manuelt pumpe testeren opp til det foreskrevne trykket som står på toppen av radiatoren. Du kan overstige trykket ved noen få pounds uten å skade systemet. Vent i ca fem minutter og se om trykket faller sakte. Lytt for noen hvesende lyder kommer fra plasseringen av topplokk. Slike symptomer vil indikere en defekt pakning segl, og muligens en utvendig sprekk, i hodet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65670.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer