Hvordan Test en Ignition Coil på en 1998 GMC Yukon

The GMC Yukon ble innført i 1992. 1998 GMC Yukon var utstyrt med en 5,7-liters V-8 motor som kan produsere 255 hestekrefter og 330 fot-pounds av dreiemoment. GMC 5,7-liters V-8 er mer populært kjent som "350". Tennspolen på 1998 Yukon kan testes tre ulike måter å gi deg en positiv identifikasjon med hensyn til om spolen er bra eller dårlig. Testing modulen bør ikke ta lenger enn en halv time å fullføre. Du trenger
multimeter
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Yukon. Fjern alle ledningene fra coilen.
2

Sett multimeter til høy skala på ohm innstillingen, eller innstillingen som ser ut som en opp-ned hestesko. Stikk den røde sonde av multimeter på en av de elektriske konnektor utstikkerne lokalisert i toppen av spolen. Plasser den andre sonde mot kroppen av spolen. Målet skal være uendelig, eller multimeter bør gi deg en konstant bevegelse mengde tall. Hvis multimeter ikke gi deg en uendelig lese, er det spolen dårlig.
3

Sett multimeter til lav skala på ohm innstillingen. Stikk den røde probe mot en av de elektriske konnektor liggende på toppen av spolen. Plasser den sorte ledning mot den andre spiss, rett ved siden av den første proben. Avlesningen skal være 0,1 ohm. Hvis avlesningen er ikke 0,1 ohm, må du bytte coil.
4

Still multimeter for høye skala ohm. Plasser den røde sonde på et av de elektriske konnektor utstikkerne på toppen av spolen. Plasser den andre proben til tennpluggen kontakten spiss ved siden av det elektriske tilkoblingsorgan på oversiden av spolen. Avlesningen skal være mellom 5000 og 25 000 ohm. Hvis avlesningen ikke er innenfor disse spesifikasjonene, må du bytte coil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68482.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer