Hvorfor vil ikke mitt Scooter begynne?

Scooter startproblemer er frustrerende på syklisten. Feilsøking på scooter kan bidra til å identifisere hvilke deler kan være ødelagt. Begynn med å sjekke drivstoffet i sykkelen. Hvis gass måleren er feil , kan du være ganske enkelt tom for drivstoff. Uriktig Storage
Sjekk din gasskappe pakning og luftfilter .

Det vanligste problemet for scootere er forårsaket av feil vinterlagring . Kontroller kvaliteten av gassen i tanken. Gammel gass vil ha en lakk -lignende lukt den . Hvis hetten pakningen har forverret seg , vil biter av det hang i gass og filteret kan være koblet med materialet.
Luftfilter

Kontroller luftfilteret ofte , spesielt hvis du rir i støvete forhold . En plugget luftfilter kan fungere som en motor med choken på . Men aldri operasjonen scooter uten luftfilter . Dette vil skade din scooter.
Spark Plug

Sjekk dine tennplugg ledninger å sørge for at de er koblet sammen . Sjekk din tennpluggen å sørge for at det fungerer . Den enkleste måten er å se om tennpluggen er avfyring er å fjerne den og sette den tilbake i plugghetten . Pass på at det er god metall kontakt. Hodet til en litt mørke området og prøver å starte sykkelen. Hvis tennpluggen er bra , skal du se en åpenbar gnist.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66260.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer