Hvordan beregne frontlys Strøm

Måling strømstyrke på en frontlys med et amperemeter presenterer noen problemer. I motsetning til et voltmeter eller et ohmmeter, må et amperemeter kobles i kretsen hvor strømstyrken skal måles. Med frontlykter dette er vanskelig. Hvis frontlys er plugget inn i sokkelen sin amperemeter ikke kan settes inn mellom lampen og plugg. Tilkoblingene på baksiden av kontaktene er tilgjengelige, men å sette et amperemeter i kretsen en ledning vil måtte kuttes. Heldigvis finnes det en enklere måte: ved hjelp av Ohms lov og gjøre en enkel beregning med enklere å måle mengder. Du trenger
multimeter
Automobile
Vis flere instruksjoner
en

Sett din multimeter for å måle ohm - ikke glem å sette nullpunkt før måling. Ta frontlys ut av bilen og måle motstanden over lampen i ohm ved å plassere én avledning av ohmmeter til hver spiss av pluggen som går inn i kontakten. Skriv ned ohm være nøye med å få riktig mengde ved å ta hensyn til hvilken skala du har valgt med multimeter bryteren.
2

Sett multimeter til DC volt og måle spenningsfall over hodelykt ved å plassere en leder av voltmeter til hver ledning som kobles til lampesokkelen. For å gjøre dette frontlys må være i bilen og frontlys må være slått på. Skriv ned spenningen er forsiktig med å få riktig mengde ved å ta hensyn til hvilken skala du har valgt med multimeter bryteren.
3

Bruk Ohms lov å beregne strømstyrke. Ohms lov sier at den (i ampere) er lik spenningen (i volt) dividert med den motstand (i ohm). Formelen er: ampere = volt /ohm. Dele spenningen du skrev ned av motstanden du skrev ned for å få strømstyrken gjennom frontlys.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64987.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer