Min Chevy 4x4 Truck vil ikke engasjere

Noen Chevy lastebiler selges med firehjulstrekk systemer. Firehjulstrekk overfører kraften til alle fire hjul, i stedet for bare den bakre to - dette legger til trekkraft. I tillegg har firehjulstrekk system en lav girutveksling som er flott for ekstreme forhold og åser. Transfer gjøres med enten en manuell spak på gulvet, eller en knott, avhengig av modell. Noen ganger 4x4 kan være vanskelig å engasjere seg, eller ikke vil engasjere seg i det hele tatt. Men dette kan rettes opp. Instruksjoner
en

Gi tid for 4x4 å engasjere seg hvis lufttemperaturen er lav. Kalde temperaturer, spesielt under frysepunktet, kan bety problemer overføring fra to-wheel drive inn firehjulstrekk høy. De fleste overføringer vil skje hvis du sakte ned, eller stoppe. Bare husk at enkle overføringer i høy hastighet i varmt vær blir vanskeligere og tregere som det blir kaldere.
2

Bruk rask bevegelse med manuell spak-type overføring om vekslingen er vanskelig. Langsom bevegelse av spaken vil føre gears å slipe for mye.
3

Shift girene øyeblikk til "Drive" posisjon og deretter tilbake til "nøytral" hvis overføre saken står i " nøytral "og du har problemer med å engasjere en overføre saken modus som firehjulstrekk, eller to-wheel drive. Dette realigns drevtennene i overføringen saken.
4

Bruk kraft på girspaken for å flytte fra to-wheel drive til firehjulstrekk, mens bilen er i bevegelse. Gjør en rask og bestemt bevegelse i alle hastigheter opp til noen fartsgrense for beste resultater i engasjerende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67709.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer