Hvordan Size DC Sikringer

Få forbrukerprodukter har blitt spesielt utviklet for å mislykkes, men DC (likestrøm) sikringer kan være unntaket. En sikring inneholder en liten ledning eller metallkomponent som smelter eller separerer hvis en økning i strømstyrken forsøker å passere gjennom kretsen sikringen beskytter. Dette hindrer skade på mer verdifulle komponenter i kretsen. Den vanligste eksempel på en forbruker element ved hjelp av flere sikringer er en bil eller lastebil. Sikringen panelet installert i de fleste biler inneholder dusinvis. Hvis en sikring har gått i bilen din, velge og dimensjonering riktig erstatning er enkelt. Du trenger
Fuse avtrekker
Vis flere instruksjoner
en

Locate sikringen panelet i kjøretøyet. Brukerhåndboken vil indikere hvor det er installert sammen med instruksjoner om hvordan du fjerner dekselet. Mest sannsynlig vil det være et sted under instrumentpanelet.
2

Les brukerhåndboken for å bestemme plasseringen på sikringen panel av sikringen som har mest sannsynlig mislyktes. Strengt som et eksempel, hvis vindusviskerne ikke lenger operere, kan den manuelle indikere at sikringen kontrollere at kretsen er en 15 amp sikring som ligger i posisjon 12.
3

Skyv kjever plast sikringen avtrekker rundt den øverste kanten av den mislykkede sikringen og dra den rett ut av sikringen panelet. Igjen, strengt tatt som et eksempel, vil 15 amp sikring aktuelle være blå, og tallet "15" vil bli skrevet på den øverste. I de fleste biler, vil sikringen være en spade eller mini-spade type.
4

Undersøk sikringen fra siden, hvis den lille ledningen inne har skilt (smeltet) eller sikringene er misfarget, er det har definitivt mislyktes og bør byttes ut.
5

Besøk noen auto deler forhandler og kjøpe en ny sikring av samme fysiske størrelse, farge og strømstyrke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66083.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer