Slik feilsøker en 1997 Nissan Maxima

Nissan Maximas er godt kjent for sin holdbarhet og pålitelighet, med noen varige godt over 200.000 miles. Men som med alle biler, vil selv en godt vedlikeholdt Maxima bryte ned før eller senere. Å vite hvordan man skal feilsøke potensielle problemer før de blir verre kan hjelpe deg å spare tid og penger når du gjør jobben selv. Å bli kjent med verktøy og væsker som brukes i 1997 Maxima vil også bidra til å identifisere lekkasjer, noe som kan føre til ytterligere problemer hvis de ikke er adressert. Du trenger
Arbeidshansker
Stikknøkkel med adaptere og stikkontakter
Floor jack
Jack står
flaske kullsyreholdig brus
Vis flere instruksjoner

1

Drei nøkkelen i tenningen av 1997 Maxima og merke responsen fra førerhuset og frontlykter. Hvis de er svake eller ikke er slått på i det hele tatt, da har du et dødt batteri. Prøv hoppe-start batteriet eller bytt den ut hvis den ikke vil holde en belastning. Rist batteritilkoplingene og inspisere batteripolene for tegn til korrosjon. Hvis terminalene korrodert, helle en flaske brus over tilkoblinger og skrubbe dem med en stålbørste. Hvis Maxima gjør en langvarig eller anstrengt lyd når motoren er å snu, så starteren kan være sviktende. Hvis lysene er på sitt vanlige lysstyrke når du slår dem på, deretter din starter har sviktet. Prøv å trykke på starteren med en hammer for å overtale den til re-engasjere med svinghjulet.
2

Se under motoren for små bassenger av lekker væske. Motorolje er et tykt stoff som er enten brun eller svart, avhengig av hvor gammel den er. Motoroljen bør skiftes ved hver 3000-mile intervall. Hvis oljen lekker og er svært mørkt, så du må kanskje endre det oftere. Kjølevæske er vanligvis en grønn farge og kan indikere en radiator slange lekkasje. Etterfyll kjølevæske reserve tank med en 50/50 løsning av kjølevæske og destillert vann. Red løsning er enten brems eller automatgir væske. Sjekk nivåene i begge de flytende reservoarene for å sikre at de er på riktig spor.
3

Løft Maxima med et gulv jack å inspisere bremseklossene og rotorer. Du kan inspisere pads på en 1997 Maxima uten å ta dem ut av målepunktene for å se hvor mye av putene er igjen. Mulige tegn på bremsesvikt inkluderer pipende eller sliping når pedalen trykkes inn, hvis bilen trekker til siden når man bremser eller når pedalen gir liten motstand når det er deprimert.
4

Lytt til angiveri og knirkende lyder fra Drivremmenes mens du starter din Maxima eller mens du kjører. Kraftig støy kan tyde på at beltet trenger justering eller utskifting. Belter med tegn på slitasje skal byttes umiddelbart. Belter skal strammes slik at de avlede mellom 1/4 og 1/2 inches når trykket er brukt til beltet midtpunkt mellom skivene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66034.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer