Slik feilsøker en Geo Tracker Transmission

Geo Tracker sendinger, akkurat som alle sendinger, har mange deler. De viktigste komponentene i overføringen, og de ofte forårsaker problemer med overføringen, er: overføring væske, drivakselen, clutch, differensial og girkasse. Feilsøking denne delen av Tracker din kan være så enkelt som å legge noen overføring væske, eller det kan bli vanskelig og kompleks til det punktet hvor du er nødt til å kalle inn en profesjonell mekaniker. Du trenger:
Transmission fluid
Transmisjonsfilter
Stikknøkkel
Pan eller bøtte
Gamle filler
Vis flere instruksjoner
en

drive Geo Tracker 15 til 25 miles for å riktig varme og sirkulere overføring væske, deretter parkere den i et nivå sted. Mange problemer med overføringen bare krever litt mer flytende, så det første du bør prøve er å sjekke nivået. Finn overføring væske peilepinnen og trekk den ut. Se etter merking som indikerer at du har girolje peilepinnen og ikke peilepinnen. Girolje bør være rødlig oransje. Tørk den av og sette den inn igjen Ta den ut igjen, og denne gangen titt på lesing. Gjenta denne prosessen for å sikre at du får en nøyaktig lesing.
2

Legg noen overføring væske gjennom peilepinnen hullet, hvis væskenivået er lavt. Legge i litt om gangen, re-sjekke ofte.
3

Endre overføring filter og væske selv om du vet det har vært 20.000 miles eller mer siden de har blitt behandlet. For å gjøre denne jobben, vil du trenger en måte å heve Tracker for å få på undersiden. Hvis du er usikker på hva den pan ser ut se Ressurser under for et bilde. Kjøpe riktig filter og væske som beskrevet av brukerhåndboken. Sørg for å ha en stor panne eller bøtte klar til å fange den gamle væsken.
4

Løsne hver pan bolt litt om gangen med en pipenøkkel. Plukk ethvert hjørne og løsne boltene i det hjørnet mer enn de andre, og væsken vil begynne drenering ut av det hjørnet. Når det har alle drenert, fjerne boltene og nøye løsne pannen. Du vil se at filteret med en gang, og det er enkelt å fjerne de to boltene (eller i enkelte modeller av Geo Tracker, to klipp), trekk den ut og erstatte det med det nye filteret. Rengjør pannen med gamle filler og skru den på igjen, stramme hver bolt litt, snarere enn en komplett innstramming av gangen.
5

Se i bruksanvisningen for å finne kapasiteten på overføring væske for din kjøretøy. Tilsett væsken om en halv liter om gangen.
6

Ta Tracker til en kvalifisert mekaniker hvis det begynner å lage høye lyder, ikke klarer å gå i gir, glipper ut av ett gir til et annet, eller nekter å gå i revers. Alle disse problemene tyder på at Tracker trenger en ny girkasse, eller den gamle overføring gjenoppbygd. Begge disse operasjonene er godt utenfor omfanget av lekmann.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64699.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer