Slik feilsøker Air Conditioning i en Chevy Corvette

Når du merker at bilen ikke lenger blåser kald luft fra klimaanlegget, vet du at noe er galt. Årsaken til problemet kan være enkel å diagnostisere og rette, eller det kan være et alvorlig problem. Ta en sjanse på å feilsøke problemet selv, og du kan spare mye tid i penger. Instruksjoner
en

Løft panseret av bilen med motoren av og først se etter visuelle ledetråder til hva problemet kan være. Se på kompressoren. Det er sylindrisk form, sitter direkte ved siden av motoren og har et belte. Pass på at beltet er intakt og det er ingen rust.
2

Start motoren på bilen og la den gå mens du ser på kompressoren. Se etter tydelige tegn på funksjonsfeil. Trykk begge slangene festet til kompressoren. Jo større man bør være kul, og den mindre slangen bør være varm, men ikke smertelig varmt.
3

Lytt til viftemotor å sørge for at den er i gang, men ikke altfor høyt. Steg inn i bilen og leke med luftkontrollene på dashbordet for å sørge for at viftemotor gjør de riktige økning og reduksjon i volum.
4

Skift sikring hvis kontrollene ikke fungerer. Sikringsboksen i en Chevy Corvette er på gulvet bord. Løft teppet på passasjersiden, og fjern deretter toe-bord dekker. Trekk på de øverste hjørnene av panelet for å få tilgang til sikringsskapet. I en Corvette, er det sikring nummer 28 og kan bli erstattet med en av reservedeler tilgjengelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63746.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer