Symptomer på vann i en gassledning

The gassledningen , eller drivstoff linje, i bilen er en viktig komponent i drivstoffsystemet. Drivstoffet linjen er røret der det strømmer drivstoff fra bensintanken til drivstoffpumpen , drivstoff filter , forgasser , injektorer og til slutt motoren. Hvis det er vann i drivstoffet , kan den komme inn i brennstoffledningen og forårsake problemer for kjøretøyet. Krampetrekninger
p Hvis bilen rykk ved oppstart, er dette en av de første tegn til vann i drivstoffet linje. Bilen vil ha vanskeligheter med å starte fordi den kjører på utvannet drivstoff. Når det er vann i drivstoffet , vil ikke motoren ikke har nok energi til å starte bilen lett , og dens makt levering er kompromittert . Som et resultat, kan motoren sporadisk kjøre og rykk , både ved oppstart og på veien .
Rust

Siden vann er tyngre enn bensin , når det blir inn i tanken , vil den slå seg ned på bunnen. Dette vil føre til at tanken for å levere vann til motoren først i stedet for brennstoff . Som et resultat, kan dette sakte føre til rust på rørene , injektorer eller slanger fordi vannet strømmer gjennom disse delene og oksiderer dem .
Dårlig gass kjørelengde

Dersom kjøretøyet begynner forbruker mer brensel enn normalt , dette er et annet symptom på vann i gassledningen . Dårlig gass kjørelengde oppstår fordi drivstoffet ikke er av forventet kvalitet , slik at bilens kilometerstand faller .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63690.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer