Hva er årsaken til White Smoke i Auto eksosrøret?

Hvit røyk som kommer fra bilens eksosrør er en unormal tegn som indikerer at noen form for mekanisk problem eksisterer i en bilmotor. Selv om det ikke alltid et tegn på katastrofal mekanisk trøbbel, er hvit eksosrøyk et tegn på at en bil må være mekanisk evaluert og /eller service. Bad Piston Olje Rings

Bad eller slitte stempelringer smøreringer tillate motorolje å sive inn hovedmotoren forbrenning område, et område der motoren olje blir brent og produserer røyk, som blir sluppet ut fra en bil hale rør i form av hvit røyk.
Slitt ventil tetninger

ventil tetninger hindre sirkulerende motorolje i bilens ventil-toget fra å nå den viktigste motoren forbrenning arealet av en bilens motor. Slitte ventil tetninger tillate motorolje å sive fra en bil ventil-tog direkte inn i en bilmotor sylindere, hvor oljen blir forbrent og slippes ut fra bilens eksosrør som hvit røyk.
Bad stempel kompresjonsringer

Piston komprimering ringer fungerer omtrent som stempelet olje ringer, ved at de bidrar til å holde sirkulerende motorolje i en motorens nedre delen fra å strømme inn i de viktigste forbrenning områder. Slitte stempelringer kompresjonsringer, i tillegg til at motoren komprimering gasser å unnslippe, la motoren olje for å angi en bilmotor forbrenning området, der oljen blir brent og slippes ut fra bilens eksosrør som hvit røyk.
Blown toppakning

blåst motor toppakning, noe som bidrar til å forsegle en bil hode til de viktigste motorblokk, kan tillate sirkulerer kjølevæske i en bil hode å strømme inn i motorens brennkammer, der den kjølevæske blir brent og slippes ut av bilens eksosrør i form av hvit røyk.
Slitt Ventilføringer

ventil guider, som er gummiinnsatser som omgir hver enkelt ventilsammenstilling i en bilmotor, kan tillate motorolje å lekke fra en bil hode og flyt inn i motorens sylindere, hvor oljen blir forbrent og slippes ut som hvit røyk fra en bilens eksosrør.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63965.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer