Hvordan Reset Tjenesten Engine Soon Lys på en Nissan Altima

Det finnes to metoder for å tilbakestille "service motoren snart" lys på en Nissan Altima. En metode som er mest praktisk, er å bruke en kode skanner, som du kan kjøpe til enhver auto deler butikken. Koden skanneren vil vise kodene automatisk, og har en medfølgende kodebrevet. Det er også en manuell måte å vise kodene og tilbakestille datamaskinen - du trenger tilgang til en kodebrev det tyde kodene. De feilkoder må repareres før tilbakestille datamaskinen, fordi lyset vil bare komme tilbake på så lenge det ser fiasko. Du trenger
Diagnostic scanner
Vis flere instruksjoner
trekke Codes Med en Code Scanner
en

Plug koden skanneren plugg i diagnoseporten i under dashbordet, til venstre for rattstammen. Vri nøkkelen til "On" posisjon, uten å starte bilen.
2

Trykk på "Read"-tasten på skanneren, og det vil begynne å vise alle kodene. Noter kodene for kryssreferanse. Alle kodene er formatert, så de vise en bokstav etterfulgt av fire tall.
3

Cross-referanse kodene med kodebrevet. Dette kan bli funnet på nettet eller på en auto deler butikken. Reparere alle feil representert ved kodene.
4

Vri tenningsnøkkelen til "On" posisjon, uten å starte bilen. Trykk på "Slett"-tasten for å slette kodene og tilbakestille datamaskinen.
Trekke Codes Uten Scanner
5

Vri tenningsnøkkelen til "On" posisjon , uten å starte motoren. Vent i tre sekunder. Trykk og slipp gasspedal fem ganger på fem sekunder, så la pedalen opp. Telle syv sekunder, og deretter trykke ned gasspedalen og hold den inne i 10 sekunder. Så snart tjenesten motoren snart lyset begynner å blinke feilkoder, la pedalen opp.
6

Noter alle kodene ved å telle blinker. For eksempel, hvis lyset blinker fire ganger på rad og pause for en andre og begynne å blinke igjen, de første fire blinker står for nummer 4, det vil deretter gå videre til neste nummer
7 <. p> Cross-referere disse tallkoder med en kodebrevet. Reparere alle feil før du tilbakestiller datamaskinen
8

Tilbakestill datamaskinen og slå tjenesten motoren snart lyse ut ved å gjenta den første prosessen helt, med ett unntak:. Når pedalen er løftet etter å ha trykket på pedalen nede i 10 sekunder og kodene blinker, trykk på pedalen igjen i ytterligere 10 sekunder og maskinen vil tilbakestille.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63962.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer