Slik feilsøker Interiør Lights i en Toyota Sequoia

The Toyota Sequoia har to rader med takbelysning, to forfengelighet lys og tilgang assistanse lys på hver dør. Problemer med interiør lysene kan være forårsaket av flere feil. Det er ikke vanskelig å feilsøke problemet når du har problemer med innvendig lys. Du trenger
Flathead skrutrekker
Replacement pære
Pinsett
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk pærer i førerhuset. Bruk flat skrutrekker til å lirke ut plastdekselet. Inspisere pærene for å se om de er dårlige. En pære kan kontrolleres ved å se på filament sin. De to delene bør oppfylle, hvis de er adskilt, er pæren dårlig. Hvis noen av dine interiør lysene ikke fungerer, kan det være en pære problem. Hvis ingen av dem fungerer, er det sannsynligvis ikke en pære problem.
2

Finn de sikringsskap. Sequoia har to sikringsbokser, en på passasjersiden gulvbord kickpanel og på førersiden like over parkeringsbremsen. Ta av dekselet og undersøke sikringene. Bruk pinsett til å dra ut sikringene og sjekke dem. Sikringene som kan påvirke interiør lysene er 10A sikringer. Glødetråden i den gamle sikringen vil bli frakoblet.
3

Ta bilen til din Toyota-forhandler, hvis de andre alternativene ikke fungerer for deg. Din Sequoia svært sannsynlig har et ledningsnett problem et sted i bilen og problemer med kablingen er svært vanskelig å finne. Arbeidet er anbefalt for en profesjonell. Den korte i ledningene blir nødt til å være løst.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64088.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer